📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dotąd nie wiedziałem, że słowo menda wzięło się od zglebionego motorzysty. Człowiek się całe życie uczy.
Kto nigdy nie zapierdalał "R-łanem" , albo innym moto powyżej 150hpp ten stulejarz.
joti napisał/a:
Ten kretyn wszedł w zakręt z wciśniętym hamulcem
Gdy zakręt jest z górki po wejściu w zakręt wciska się hamulec z gazem by przenieść balans na przód i tyczy się to motocykli jak i samochodów
Piecu88 napisał/a:
Gdy zakręt jest z górki po wejściu w zakręt wciska się hamulec z gazem by przenieść balans na przód i tyczy się to motocykli jak i samochodów
a jak mam automata ? Chłopie ty chyba fizyki się uczyłeś zdalnie
riddick1773 napisał/a:
a jak mam automata ? Chłopie ty chyba fizyki się uczyłeś zdalnie
Nie wiem co miał by zmienić automat w tej sytuacji ale piecu88 też pierdoli podwórkowe wysrywy.
Jak masz w aucie napęd na przód, to chyba średnio ten majstersztyk z gazem i hamulcem, coś zmieni. To chyba do jakiegoś WRC. Dla zwykłego zapierdalania wystarczy lekko przyhamować przed zakrętem i przód się dociąży.
DziadMróz napisał/a:
wystarczy lekko przyhamować przed zakrętem i przód się dociąży.
Japierdole. A podczas zacieśniania zakrętu musisz odpuścić hamulec i wylatujesz jak z procy.
Kurwa, nie róbcie tego w domu ))
trzeba było w panice odepchnąć lewą manetkę ,może i tak by się wyjebał ale może zostałby leżeć na drodze a nie po za nią.
smc napisał/a:
Japierdole. A podczas zacieśniania zakrętu musisz odpuścić hamulec i wylatujesz jak z procy.
Kurwa, nie róbcie tego w domu ))
W takiej sytuacji najlepiej mi się sprawdzało przydupienie gazu w trakcie zakrętu ale sportowcem nie jestem.
Przed zakrętem jeszcze na prostej hamujesz na max, w zakręt wchodzisz jak przód się podniesie, z lekkim gazem, w połowie zakrętu dodajesz więcej i na wyjściu pełna kurwa.
To tak w skrócie, ale trzeba sobie wyćwiczyć odruchy, bo tam nie ma czasu na myślenie.
To tak w skrócie, ale trzeba sobie wyćwiczyć odruchy, bo tam nie ma czasu na myślenie.
Motocyklem skręca się głównie przez przeciwskręt. Chcesz skręcić w lewo musisz wypchnąć kierownicę z lewej strony do przodu (zmniejszasz obwód koła). Niektórzy o tym nie wiedzą jeżdżą podświadomie nie umiejąc mocno skręcić. Hamował tylko dlatego bo spanikował i chciał wytracić prędkość. Można hamować w zakręcie ale jest to trudne i ryzykowne (hamując zmienia się geometria motocykla i nawet lepiej skręca bo widełki się "skracają"). Dodatkowo zawsze należy patrzeć tam gdzie chcesz jechać bo zajedziesz tam gdzie patrzysz. Od zapierdalania jest tor a nie ulica. Pozdrawiam sadolowa motopizda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów