18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Mentalność kobiety
zakart • 2015-12-10, 7:33
Moja dziewczyna jest jakaś pojebana. Wpierdala kurczakom, kaczkom czy indykom w dupę farsz z jakichś marchewek, cebuli, mięsa czy pieczarek, a jak ja chcę czasami od tyłu, to mówi, że jestem chorym perwersem.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
krubs1 2015-12-10, 7:36 8
więc, aby to miało sens uzgdnijmy jedno:
Twoja dziewczyna jest martwa czy faszeruje drób na żywca?
Zgłoś
m................0 2015-12-10, 8:25
Może powinieneś ją najpierw zabić zanim włożysz jej coś w dupę, a po wszystkim wsadzić do piekarnika, tak jak kurczaka.

Nie chcę się czepiać ale perverem (liczba pojedyncza).

ogólne mogłeś użyć zboczeniec, chory pojeb, dewiant ale mi to nie przeszkadza
Zgłoś
zakart 2015-12-10, 9:56 3
mitrus80 napisał/a:

Może powinieneś ją najpierw zabić zanim włożysz jej coś w dupę, a po wszystkim wsadzić do piekarnika, tak jak kurczaka.

Nie chcę się czepiać ale perverem (liczba pojedyncza).

ogólne mogłeś użyć zboczeniec, chory pojeb, dewiant ale mi to nie przeszkadza

Dziękuję za kulturalne zwrócenie uwagi. Mnie to słowo też nie przeszkadza, tym bardziej, że w "Miejskim słowniku slangu" znaczy dokładnie to, co napisałeś.
Źródło: miejski.pl/slowo-Perwers
Zgłoś
eligurf 2015-12-10, 11:06
Przyjrzyj się dobrze na pewno nie wsadza w odbyt (detalicznie kloakę), to się wycina i faszeruje dopiero w miejscu gdzie to było. Wiesz już co zrobić, film wrzuć na harda, również z konsumpcji po upieczeniu, jak chcesz być gwiazdą zrób to na Wigilię.

I taki suchar:
Świeży małżonek je upieczonego w całości kurczaka i pyta się żony:
- Kochanie, co wsadziłaś w tego kurczaka?
- Nic, tam nie było już miejsca.

/I kurwa można bez stu Enterów/

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
nowynick 2015-12-10, 13:47 4
To weź jej wyjaśnij, że chcesz żeby Ci wsadziła marchewkę w dupę, może sie zlituje
Zgłoś
corpo_kills_me 2015-12-10, 14:35 1
A może chodzi o szczegóły. Optocz chuja w tym farszu i wtedy spróbuj zgadać. Pzdr
Zgłoś
avius 2015-12-10, 14:43 1
ty chory perwersie
Zgłoś
rantanplan 2015-12-10, 15:50
Wy jesteście głupi wszyscy. To oczywiste, że chodziło mu o to aby to ona go faszerowała pieczarkami.
Zgłoś
prajon 2015-12-10, 17:12
ciesz się , że nie Cb faszeruje ;p

#up
podobno raz w dupę to nie pedał
Zgłoś
n................i 2015-12-10, 17:16
Gdybyś po faszerowaniu wylizywał talerz do czysta to pewnie by nie narzekała
Zgłoś
piotrekt1976 2015-12-10, 17:46 8
@palcowka_oswiatowa

Naprawde KURWA ???

cytuje " A może chodzi o szczegóły. Optocz chuja w tym farszu i wtedy spróbuj zgadać. Pzdr "

OPTOCZ ?? co to kurwa jest optocz?, wez spierdalaj z tego portalu do ksiazek ty chory zjebie , bo inaczej bedziesz cale zycie walic konia i kopac doly.
ja pierdole " OPTOCZ " kurwa!!! wygrales dzis internety jebany analfabeto
Zgłoś
gawel21050 2015-12-10, 23:36
Ale od tyłu to chyba nie koniecznie znaczy ze w dupe. Nie jednej lasce od tylu najbardziej sie podoba i najchętniej sie właśnie na ta pozycje zgadzają.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów