Moja dziewczyna jest jakaś pojebana. Wpierdala kurczakom, kaczkom czy indykom w dupę farsz z jakichś marchewek, cebuli, mięsa czy pieczarek, a jak ja chcę czasami od tyłu, to mówi, że jestem chorym perwersem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
więc, aby to miało sens uzgdnijmy jedno:
Twoja dziewczyna jest martwa czy faszeruje drób na żywca?
Twoja dziewczyna jest martwa czy faszeruje drób na żywca?
Może powinieneś ją najpierw zabić zanim włożysz jej coś w dupę, a po wszystkim wsadzić do piekarnika, tak jak kurczaka.
Nie chcę się czepiać ale perverem (liczba pojedyncza).
ogólne mogłeś użyć zboczeniec, chory pojeb, dewiant ale mi to nie przeszkadza
mitrus80 napisał/a:
Może powinieneś ją najpierw zabić zanim włożysz jej coś w dupę, a po wszystkim wsadzić do piekarnika, tak jak kurczaka.
Dziękuję za kulturalne zwrócenie uwagi. Mnie to słowo też nie przeszkadza, tym bardziej, że w "Miejskim słowniku slangu" znaczy dokładnie to, co napisałeś.
Źródło: miejski.pl/slowo-Perwers
Przyjrzyj się dobrze na pewno nie wsadza w odbyt (detalicznie kloakę), to się wycina i faszeruje dopiero w miejscu gdzie to było. Wiesz już co zrobić, film wrzuć na harda, również z konsumpcji po upieczeniu, jak chcesz być gwiazdą zrób to na Wigilię.
I taki suchar:
Świeży małżonek je upieczonego w całości kurczaka i pyta się żony:
- Kochanie, co wsadziłaś w tego kurczaka?
- Nic, tam nie było już miejsca.
/I kurwa można bez stu Enterów/
I taki suchar:
Świeży małżonek je upieczonego w całości kurczaka i pyta się żony:
- Kochanie, co wsadziłaś w tego kurczaka?
- Nic, tam nie było już miejsca.
/I kurwa można bez stu Enterów/
To weź jej wyjaśnij, że chcesz żeby Ci wsadziła marchewkę w dupę, może sie zlituje
A może chodzi o szczegóły. Optocz chuja w tym farszu i wtedy spróbuj zgadać. Pzdr
Wy jesteście głupi wszyscy. To oczywiste, że chodziło mu o to aby to ona go faszerowała pieczarkami.
Gdybyś po faszerowaniu wylizywał talerz do czysta to pewnie by nie narzekała
@palcowka_oswiatowa
Naprawde KURWA ???
cytuje " A może chodzi o szczegóły. Optocz chuja w tym farszu i wtedy spróbuj zgadać. Pzdr "
OPTOCZ ?? co to kurwa jest optocz?, wez spierdalaj z tego portalu do ksiazek ty chory zjebie , bo inaczej bedziesz cale zycie walic konia i kopac doly.
ja pierdole " OPTOCZ " kurwa!!! wygrales dzis internety jebany analfabeto
Naprawde KURWA ???
cytuje " A może chodzi o szczegóły. Optocz chuja w tym farszu i wtedy spróbuj zgadać. Pzdr "
OPTOCZ ?? co to kurwa jest optocz?, wez spierdalaj z tego portalu do ksiazek ty chory zjebie , bo inaczej bedziesz cale zycie walic konia i kopac doly.
ja pierdole " OPTOCZ " kurwa!!! wygrales dzis internety jebany analfabeto
Ale od tyłu to chyba nie koniecznie znaczy ze w dupe. Nie jednej lasce od tylu najbardziej sie podoba i najchętniej sie właśnie na ta pozycje zgadzają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów