Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj smutny kmiotku...najłatwiej pisać o tym, o czym nie ma się zielonego pojęcia. Ten koleś, oprócz nagrywania filmików na YT jeździ po świecie i wygrywa wszelakie konkursy w jedzeniu (czasówki/ilościówki itp). A Ty siedź sobie kurwa przed tym komputerkiem i hejtuj
Daruj sobie panie rasta man, mowisz o "zielonym pojeciu" a nazywasz mnie smutnym hejterkiem siedzacym przed komputerem nie znajac mnie i jeszcze mam czelnosc cos napisac o wiarygodnosci internetowego celebryty?Ktory dla Ciebie najwidoczniej jest bohaterem, bo wygrywa konkursy w jedzeniu?Super autorytet kurwo.Niewatpliwie ten skurwold jest kurwą internetu jak rock, nie zaprzeczysz ze robi to dla siana wiec stul pysk i mow sobie kmiotku do kolegow na trzepaku.
Daruj sobie panie rasta man, mowisz o "zielonym pojeciu" a nazywasz mnie smutnym hejterkiem siedzacym przed komputerem nie znajac mnie i jeszcze mam czelnosc cos napisac o wiarygodnosci internetowego celebryty?Ktory dla Ciebie najwidoczniej jest bohaterem, bo wygrywa konkursy w jedzeniu?Super autorytet kurwo.Niewatpliwie ten skurwold jest kurwą internetu jak rock, nie zaprzeczysz ze robi to dla siana wiec stul pysk i mow sobie kmiotku do kolegow na trzepaku.
Zluzuj majty bo zwieracze wysrasz
ą, ć, ę, ł, ó, ź, ż <- masz trochę polskich liter, przydadzą Ci się
EDIT:// Przeczytałem dokładnie Twój post. Literki nie wystarczą... sjp.pl/ + so.pwn.pl/zasady.php?id=629734
No fakt, autorytet jak chuj... Nie żebym miał coś do Pete'a, bo to spoko gość, a jego koszulki mnie po prostu rozpierdalają( People Eating Tasty Animals ), ale jeśli wygrywanie konkursu w jedzeniu jest takim wielkim osiągnięciem to ''I don't want to live on this planet anymore''.
Chuj tam z neurochirurgią, robotyką, lotami w kosmos - brandzlujmy się gościem, który marnuje jedzenie w pedalskim konkursie...
A czy ja gdzieś napisałem, że to wielkie osiągnięcie? Chodziło mi raczej o to, że równie dobrze mógłby nie nagrywać na YT nic, bo i tak ma kase + zajebiste życie (a nie jak twierdzi osoba, którą cytowałem, że jest "attention whore")
Nie zapluj się tam kmiotku
Btw:
" mowisz o "zielonym pojeciu" a nazywasz mnie smutnym hejterkiem siedzacym przed komputerem "
Dafuq did I just read?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów