📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierwszy kurwy
skąd się biorą tacy idioci.. myśli że zrobi z siebie idiotę przed kamerą i będzie sławny
A gdzie byli zanim to sprawdzili w TV? W dupie, bali się że pękną, a teraz gdy każdy wie że to nie działa pokazują jakie mają stalowe żołądki.
Cpt. Obviois mode off.
Cpt. Obviois mode off.
Up@ Dokładnie w dupę se mugł wsadzić te mentosy i zalać odbytkę Colą to by było coś ...
dawno nie widziałem takiego idioty.
Jeszcze ma czelność coś takiego w internety wrzucać..
Jeszcze ma czelność coś takiego w internety wrzucać..
wygląda i głos ma podobny do tego ziomka co dawał lekcje polskiego po angielsku(np. o slowie "kurwa"), parę jego filmów na sadolu było.
[up] Bo to jest ten ziomek. FuriousPete
Myślałem, że mu rozjebie bebech i skończą się te durne filmiki jego autorstwa...
No cóż jeszcze przyjdzie nam oglądać jak coś wpierdala lub wciska w swoje ciało.
No cóż jeszcze przyjdzie nam oglądać jak coś wpierdala lub wciska w swoje ciało.
Ten koles zeby miec wiecej views-ów na yt sprawdzilby nawet jak w jego zoladku komponuje sie murzynska sperma z zygami azjaty.Typowy att whore ktory jeszcze robi na tym siano.A ta cola jest wygazowana, bo samym wypiciem takiej ilosci musial by niezle beknac, a on byl niewzruszony.Chuj w odbyt takim gownom w sieci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów