Co ma?
A co trzeba mieć w głowie by kupić SLS AMG tylko po to, żeby przypodobać się dziewczynom? Poza tym kto powiedział, że koleś nie jest maniakiem merców? Moze akurat lubi ten kurwa model i Tobie chuj do tego. Jego hajs, jego sprawa.... i wszystko jasne.
No faktycznie niechcący napisałem desing zamiast design i musiałeś się przyjebać. Widzę, że grubo po 16 więc wszystkie gimbusy zdążyły wrócić ze szkoły
Wypierdolil tyle kasy i ma chujowe kombi, trzeba miec gruz w glowe. Za ta kase jak kocha merce kupilby sobie SLS AMG i majty by spadaly dziewczyna a tak laska zobaczy rodzinne kombi i raczej nie poleci..
Chuja wiesz o samochodach i zamknij pizdę. Jak dla Ciebie C63 AMG jeszcze tak podrasowane to chujowe kombi, to lepiej kurwa wejdź na forum Piłkaaassszzzzyy nosssznych a nie ludziom pierdolisz smuty.
To jest myslenie wiesniaka z Mercedesa AMG cos tam KOMBI .
Samochod to jest GTR, M5, S7 , a z mercow SLS ujdzie.
Gdybyś umiał czytać, to byś zauważył, że do szkoły już dawno nie chodzę. Po prostu chciałem sprawdzić czy to była zwykła literówka i się nie myliłem. Wybacz.
No faktycznie niechcący napisałem desing zamiast design i musiałeś się przyjebać. Widzę, że grubo po 16 więc wszystkie gimbusy zdążyły wrócić ze szkoły
Prawie, mam akurat golfa GTD VII, zajebista maszyna, przecietny wyglad, ale na drodze jeden z bardziej zajebistych hot-hatch ow. I spoko moge byc wiesniakiem z golfem rypie mnie to.
@do admina: użyłem shifta
To, że masz w profilu wpisane więcej lat to nie znaczy, że faktycznie tyle masz. Ja uważam, że więcej niż 16 to Ty nie masz. Głupie uwagi zostaw dla siebie, bo przyjdzie czas, że sam błąd zrobisz też Cię wyśmieją
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów