770KM
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Putis napisał/a:
Na chuj bym miał wpisywać swój nieprawdziwy wiek. Ja się nie muszę dowartościowywać, zwłaszcza w sieci. Przeprosiłem Cię uprzednio się tłumacząc dlaczego się do Ciebie dojebałem i zamiast olać sprawę jak należy, to nie kurwa, Ty wolisz dalej drążyć ten temat jak upośledzone dziecko któremu ktoś ukradł cukierka.
To, że masz w profilu wpisane więcej lat to nie znaczy, że faktycznie tyle masz. Ja uważam, że więcej niż 16 to Ty nie masz.
Putis napisał/a:
W przeciwieństwie do Ciebie ja mam dystans do wszystkiego i nawet jeżeli odjebałbym najgorszą literówkę na tym portalu przez co zostałbym w chuj wyśmiany, to przyjął bym to na klatę i dalej bym się tym już nie przejmował (swoją drogą musiałbym być pierdolnięty na umyśle by się czymś takim przejąć). Życie jest za krótkie by tracić czas i nerwy na takie pierdoły, ale co Ty możesz o tym wiedzieć skoro mój durny komentarz wyprowadził Cię z równowagi. Brakuje Ci dystansu, kolego.Głupie uwagi zostaw dla siebie, bo przyjdzie czas, że sam błąd zrobisz też Cię wyśmieją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów