18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
MrPiotero 2015-01-14, 0:48
Wszystko fajnie, cacy, tylko to niemiec. :/
Zgłoś
Guwnojat 2015-01-14, 7:49
Putis napisał/a:

To, że masz w profilu wpisane więcej lat to nie znaczy, że faktycznie tyle masz. Ja uważam, że więcej niż 16 to Ty nie masz.

Na chuj bym miał wpisywać swój nieprawdziwy wiek. Ja się nie muszę dowartościowywać, zwłaszcza w sieci. Przeprosiłem Cię uprzednio się tłumacząc dlaczego się do Ciebie dojebałem i zamiast olać sprawę jak należy, to nie kurwa, Ty wolisz dalej drążyć ten temat jak upośledzone dziecko któremu ktoś ukradł cukierka.
Putis napisał/a:

Głupie uwagi zostaw dla siebie, bo przyjdzie czas, że sam błąd zrobisz też Cię wyśmieją

W przeciwieństwie do Ciebie ja mam dystans do wszystkiego i nawet jeżeli odjebałbym najgorszą literówkę na tym portalu przez co zostałbym w chuj wyśmiany, to przyjął bym to na klatę i dalej bym się tym już nie przejmował (swoją drogą musiałbym być pierdolnięty na umyśle by się czymś takim przejąć). Życie jest za krótkie by tracić czas i nerwy na takie pierdoły, ale co Ty możesz o tym wiedzieć skoro mój durny komentarz wyprowadził Cię z równowagi. Brakuje Ci dystansu, kolego.
Zgłoś
mesjasz22 2015-01-14, 13:42
Chciałbym dożyć takich czasów kiedy na ulicach takie samochody to nic niezwykłego tylko zwykły samochód sąsiada
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów