18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
lajdak123 2015-01-13, 12:07 7
Nie ogladac w nic nie przyjebal
Zgłoś
UlrichVonJungingen 2015-01-13, 13:18
Taka większa syrena. I nudna na dodatek.
Zgłoś
Brzydkii 2015-01-13, 14:18 5
Dźwięk Vki jest niesamowity. Ogólnie fajny Meś tylko te pasy wyścigowe wszystko psują
Zgłoś
Swka 2015-01-13, 14:24
Chujowe... ciekawe czy ma jaja zeby nim zapierdalać ponad 280km/h, a nie gwiazdorzyć dawając w pizde i hamując za chwilke.
Zgłoś
manos 2015-01-13, 14:29 2
Nie ważne ile masz kuni tylko ile z nich jesteś w stanie wykorzystać tu chwiej nie umie nic poza puszczaniem gila z opon - malizna
Zgłoś
Putis 2015-01-13, 16:16 1
Ten merc jeszcze spoko, całkiem nieźle wygląda ale to jest rzadkość, reszta mercedesów ma słaby desing no może jeszcze umówmy się jeszcze klasa S. Porównując np BMW do Mercedesa, zwycięsko wychodzi BMW. W BMW każdy model praktycznie mi się podoba, jakoś po prostu za mercedesami nie przepadam..
Zgłoś
J................r 2015-01-13, 16:31 2
Wypierdolil tyle kasy i ma chujowe kombi, trzeba miec gruz w glowe. Za ta kase jak kocha merce kupilby sobie SLS AMG i majty by spadaly dziewczyna a tak laska zobaczy rodzinne kombi i raczej nie poleci..
Zgłoś
Guwnojat 2015-01-13, 16:45 20
Putis napisał/a:

reszta mercedesów ma słaby desing

Co ma?
JADoktor napisał/a:

Wypierdolil tyle kasy i ma chujowe kombi, trzeba miec gruz w glowe. Za ta kase jak kocha merce kupilby sobie SLS AMG i majty by spadaly dziewczyna a tak laska zobaczy rodzinne kombi i raczej nie poleci..

A co trzeba mieć w głowie by kupić SLS AMG tylko po to, żeby przypodobać się dziewczynom? Poza tym kto powiedział, że koleś nie jest maniakiem merców? Moze akurat lubi ten kurwa model i Tobie chuj do tego. Jego hajs, jego sprawa.
Cytat:

... i wszystko jasne.
Zgłoś
fiflok-siusiak 2015-01-13, 17:34
Na autko było stać ale umiejętności zero.
Zgłoś
ganji 2015-01-13, 18:01 1
Czekamy na hejterów z golfów i starych, rozsypujących się beemek, tudzież fanów 4krotnie przekręconych audi z niemiec
Zgłoś
blizniak 2015-01-13, 19:09 3
ganji napisał/a:

Czekamy na hejterów z golfów i starych, rozsypujących się beemek, tudzież fanów 4krotnie przekręconych audi z niemiec

jestem jestem
chujowe, nie ma gdzie butli z gazem włożyc
tak, mam 4krotnie przekręcone oooo
Zgłoś
spider666 2015-01-13, 19:16
A ja się krótko zapytam ...... NO I ????

inteligencji nie mozna nabyc
Zgłoś
cveljan 2015-01-13, 19:16
ja bym to zagazował
Zgłoś
k................k 2015-01-13, 19:16
kurwa c63 w kombi mi nie pasuje ale te silniki od amg, coś kurwa pieknego !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów