Idzie ładnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za katowanie Merców powinien grozić wielki czarny brudny murzyński kutacz w dupe... tym sie pływa , robi cruzin' i dba jak o dziecko a nie katuje jak pierwszą lepszą bete -_-
@up
Tobie czarny kutas w dupę! Po to stworzono silnik V12 żeby troszke zaszaleć.
Stara poczciwa S600. Buda nie da zajebania, silnik mimo że potwór ale V12. Prosto zrobiony, nie psuła się elektronika. A nawet to wiedziałem gdzie. Żałuję że sprzedałem.
Dzisiejsze S600 to sama elektronika. Pierdolnie coś w jednym pstryczku i pół samochodu trzeba rozbierać. I już nie są takie trwałe.
Tobie czarny kutas w dupę! Po to stworzono silnik V12 żeby troszke zaszaleć.
Stara poczciwa S600. Buda nie da zajebania, silnik mimo że potwór ale V12. Prosto zrobiony, nie psuła się elektronika. A nawet to wiedziałem gdzie. Żałuję że sprzedałem.
Dzisiejsze S600 to sama elektronika. Pierdolnie coś w jednym pstryczku i pół samochodu trzeba rozbierać. I już nie są takie trwałe.
up Ty najwiecej wiesz jak bylo w serii -,-
Chyba słyszałem kompresor.Ktoś wie ile mocy ma ta landara??
Z tego co kiedyś czytałem to jeździ tym jakiś małolat coś około 16-18 lat, chłopak nieźle ogarnia ;D
i to jest kurwa dużo lepsze od zasranego 4wd Kena Blocka, tu przynajmniej widać jakieś umiejętności a nie samo slow-mo
BMW - rozumiem. Mustanga - rozumiem jeszcze bardziej. Ale żeby próbować driftu MERCEDESEM?! Tego za cholerę nie pojmuję.
aleksander6 napisał/a:
Czasami mi się wydaje, że wchodzę na forum motoryzacyjne. Rozumiem wypadki czy wpadki w autach ale po ciężki chuj wrzucać to tutaj?
po to aby niektorzy zrozumieli, ze stuningowany golf to tylko wieśwagen. Prawdziwe marki posiadają w swojej ofercie potężne silniki i nie trzeba bawić się w wiejskie tuningi.
i mandat pincet zloty, zawraca se na jednokierunkowej jebany!
Bez gwiazdy nie ma jazdy i chuj wam w dupe. Jebani hejterzy za duza was juz!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów