Idzie ładnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No ale kurwa na jednokierunkowej??
Czasami mi się wydaje, że wchodzę na forum motoryzacyjne. Rozumiem wypadki czy wpadki w autach ale po ciężki chuj wrzucać to tutaj?
www.facebook.com/hipknowshop
aleksander6 napisał/a:
Czasami mi się wydaje, że wchodzę na forum motoryzacyjne. Rozumiem wypadki czy wpadki w autach ale po ciężki chuj wrzucać to tutaj?
Widzisz co napisane w temacie? "Mercedes" - to już powinien być dla Ciebie znak, aby przejść do następnego filmu skoro nie chcesz oglądać wstawek tego typu. Proste? Proste!
Widziałem dziś takiego w stanie fabrycznym, bez wsiuńskiego tuningu. 12 cylindrów, mimo wieku nadal robi wrażenie. Piękna maszyna .
I niech ktoś teraz doda na forum ten sam filmik i napisze "Jak było to ch*jowo otagowane" to zabiję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów