Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oglądnijcie sobie motoGP gdzie prawdziwe 300km/h doprowadza do skończenia się dwukilometrowej prostej toru w 4 sekundy
Na filmiku bajka, bajka 5 razy bajka.
LwG
Co do osiągów... Porównujecie naprawdę białego kruka sl6,3 do standardowej r1. Takich aut jest naprawdę mało... Może kilka w Polsce. Skoro już jest taki kozak to niech stanie do gsxr-1000 turbo + nitro. Jest taki w polsce- jest. 0-250 km/h w 8 sekund. Z merca nie ma co zbierać. Hahaha motorem za hmmmm 40 tysięcy walisz jak chcesz mercedesy za 700 baniek. Pozdro 600 dla kumatych
Oj coś mi się zdaje, że nie 40 tyś za chyba oryginalny motor, a mamy tu do czynienia z Mercem, który pewnie nie miał nic robionego przy mechanice. Z drugiej strony fakt, kosztuje on krocie względem motoru, ale dzisiejsze motory mają ograniczenie prędkości do 300, samochody zaś nie wszystkie Ustaw te dwa pojazdy na bardzo długiej prostej Motor względem samochodu (biorąc pod uwagę, że nie było nic kombinowane przy nich) zostaje w tyle. A jeśli już chcesz mówić co nie wywalisz na światłach taką szlifierką, to proszę zawsze można zagadać z gościem od takiego auta i próbować szczęścia youtube.com/watch?v=lN8Kz2H8iU4 .
Co to za wieśniacka logika? Dziwne że pojedzie wolniej na prostej jeśli ma blokadę? Może jeszcze zablokuj samochód do 300 i wtedy zrób ten kozacki test na prostej? Jebnij się w łeb gamoniu.
Oj coś mi się zdaje, że nie 40 tyś za chyba oryginalny motor, a mamy tu do czynienia z Mercem, który pewnie nie miał nic robionego przy mechanice. Z drugiej strony fakt, kosztuje on krocie względem motoru, ale dzisiejsze motory mają ograniczenie prędkości do 300, samochody zaś nie wszystkie Ustaw te dwa pojazdy na bardzo długiej prostej Motor względem samochodu (biorąc pod uwagę, że nie było nic kombinowane przy nich) zostaje w tyle. A jeśli już chcesz mówić co nie wywalisz na światłach taką szlifierką, to proszę zawsze można zagadać z gościem od takiego auta i próbować szczęścia youtube.com/watch?v=lN8Kz2H8iU4 .
Stary Ty to masz łeb. Każdy pojazd puszczony na UE ma ograniczenie do 250km/h. Zawsze możesz ściągnąć. Kurde o czym ja piszę! Przecież koleś który ma litrowy motor przygotowany do dragów nie ściągnął kagańca
Nie będziemy się kłócić o to co jest mocniejsze honda 2200hp czy gsxr ~500hp. Obecnie nie ma na tej ziemi samochodu który będzie szybszy od motocykla. Jeśli taki się pojawi to ktoś weźmie silnik z tego samochodu, wyspawa ramę i zrobi moto jeszcze szybsze. Ludzie koń mechaniczny na masę się liczy i wiadomo trakcja. Auto waży ile? 800kg 1000kg? Ten merc ponad 2000kg. Motorem możesz zamknąć 240km na 130-140kg mówię o wersji bez turbo i bajerów. Ot taka torówka z homologacją.
Ustaw te dwa pojazdy na prostej, ustaw te dwa pojazdy na łukach, ustaw te dwa pojazdy i przewieź szafę...
Jakie jest najszybsze auto seryjne veyron i te jego 407km/h nie rozmieszaj mnie stare hayabusy jezdzily po 412km/h. Nie o to w tym chodzi.
Generalnie auto nie ma żadnych szans z motorem koniec kropka.
Najnowsze i najszybsze auto świata vs stara 180konna yamaha owszem, ale porównujmy z głową.
+250km/h a on sobie z jednej strony motocykla na drugą przechodzi jakby jechał ze 150km/h ;]
"Stary Ty to masz łeb. Każdy pojazd puszczony na UE ma ograniczenie do 250km/h. Zawsze możesz ściągnąć. Kurde o czym ja piszę! Przecież koleś który ma litrowy motor przygotowany do dragów nie ściągnął kagańca"
Stary Ty też nie mały.... Bo spójrz, co Ty próbujesz porównać wcześniej? Motor przygotowany do wyścigów równoległych z seryjnym samochodem? Wiadomo, że taki motor da mu w kość. I nie każde auto ma takie ograniczenie w UE. Dopłacając można to fabrycznie zdjąć, ot taka ciekawostka.
Pierwszy filmik nie wymaga komentarza. Co do 2 to Redbull powinien prowadzić już na pierwszym zakręcie ale Webber zawsze musi zjebać start. Tak wiem - bolidy to nie samochody ale i tak uwielbiam oglądać jak 4 kółka objeżdżają 2.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów