📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak widac minely juz czasy kozaczenia motorami R1 , nijna itp itd na drogach bo teraz role sie odwrocily
@admarioo no powiem Ci niekoniecznie, bo ile musisz miec kasy zeby kupic sobie yamahe R1 a ile kasy potrzebujesz na mercedesa sl63 amg? role sie odwroca jedynie jak sie albo ma starych milionerow i kupia Ci taka zabawke albo jak sam jesteś milionerem
Tylko, że w aucie siedzisz wygodnie i słuchasz muzy .
liczyłem że wkońcu uderzy w jakiś pojazd i poleci dumnie na księżyc nakurwiając salta
Zapierdala jak pojebany, wyjebie w coś jak dzik w sosnę i zacznie się typowe dla zjebów na szlifierkach pierdolenie: że wina osobówki, że "motocykle są wszędzie", że "szkoda chłopaka bo taki młody był" i tym podobne szlochy na forach dla fanów szlifierek. ;P
Fajnie się ogląda, ale roztropne to to nie jest. Jak wpadnie na drzewo czy skosi dzika to spoko, gorzej, jak pozabija niewinnych ludzi, bo musi zapierdzielać.
apropo kamienia, przy 300 wystarczyłby niefortunnie wpadający w koło taki wielkości kapsla od piwa
@Converter - chodzilo mi o cos innego a mianowicie ze jeszcze do niedawna na ulicach kazdy kto mial scigacza typu R1 albo cos w tym stylu to byl wieki kozak i pan szos bo nikt go nie dogonil i spod swiatel zawsze pierwszy wiadomo o co chodzi ale jak widac technika poszla do przodu i teraz motorki zostaja w tyle i nie chodzilo mi tu o cene motoru i cene auta chodzilo o sam fakt ze ta era juz minela pozdro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów