Widzę, że mój ostatni post dotyczący Mercedesa W124 ( sadistic.pl/krotka-historia-mercedesa-w124-vt296556.htm ) Wam się spodobał, więc tym razem przedstawiam historię jego większego i luksusowego "brata" czyli Mercedesa W140.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
W czasach kiedy mercedes robił takie cacka w Polsce produkowano maluchy, Polonezy i Żuki to pokazuje czym różni się zły krwiożerczy kapitalizm od socjalizmu. Teraz w cała Europa zeszła na lewo i dwu letnie mercedesy rdzewieją bo producentom bardziej opłaca się kombinować niż produkować konkurencyjne produkty. Sam jeżdżę 14-sto letnim autem bo wiem że nigdy mnie nie zawiedzie, wystarczy o niego dbać. W nowych kilkuletnich autach awarie eliminujące pojazd z dalszej jazdy to norma i to nieważne jakiej marki.
o kurwa, pierdolę takie filmiki, jak ta fura nikogo nie rozjebała to co to tu robi
kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle
żartuje sobie, ale te 8 cylindrowe potworki to całkiem spoko
żartuje sobie, ale te 8 cylindrowe potworki to całkiem spoko
spoko są te filmiki, ale mocno śmierdzą propagandą niestety
mercedesem to albo złotówa albo cygan innej opcji nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów