📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Słabe w chuj i bez sensu...
Chodzi o to, że wolisz męskie gardła?
Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
Wyjebało Ci lewy alt?
Chodzi o to, że wolisz męskie gardła?
Chodzi o to, że kawał jest bez sensu, nie mierz wszystkich swoją miarą. Wiem, że ma się to kojarzyć z robieniem loda, ale kawał jest kompletnie do dupy bo:
Męski punkt G z tyłu kobiecego gardła...czyli jak kobieta wpierdala jedzenie to facet dochodzi, nie wspominając o piciu, jak kobieta kaszle czy chrząka to też..
No i sam fakt "męski punkt G" w ciele kobiety.. chyba kobiety sadistica...
Wierzę, że autora stać na coś lepszego.
Masz racje, jego następny żart będzie lepszy
a już na 100% lepszy od tego
saves napisał/a:
Prosty dowcip, a wy go rozbieracie jak Miodek zdanie.
W tym tkwi urok sadistica. Robić z igły widły.
W takim razie, chuj ci w dupę!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów