18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Messi never dives
raistpol • 2012-12-10, 12:04
W odpowiedzi na ostatni filmik o Barcelonie i Messim. Tak tak podobny filmik był, jednak ten jest kompilacją z 2012

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-16, 20:27
Messi nie nurkuje za to nadrabiają za niego koledzy z drużyny.
Zgłoś
alterego 2012-12-29, 3:42
no nie rozumiesz ?

"Messi nigdy nurkował "

co w tym dziwnego ? !!
A tylko jedno pacanie!!!!!

Twój poziom angielskiego jest niezbyt zadawalający.... Dobrze, że chociaż po "polskiemu umisz" pacanie

Doczytawszy do końca żółtości,
proponuję wytrawnym sadolom,
wniosek o ban dla glory & hate video
piłki nożnej..
To jest sadistic.pl, na onet z tym gównem.............................
Zgłoś
raistpol 2013-01-06, 2:11
alterego,

kuwro jebana z 17 postami wrzuc cos od siebie.

A wszystkim angloznawcom polecam posluchac angielskich komentatorow:>

i ssijcie fiuty jak nie wiecie o czym mowicie:>

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Kozioł. 2013-01-06, 3:02
luki_wch napisał/a:

Jeden z nielicznych przypadków, kiedy to kopany, popychany itp się nie przewraca i potrafi z tego stworzyć okazję i strzelić

Chyba coś ci się pomyliło przewraca się od pierda z dupy, strach obok niego przebiec żeby nie odgwizdali faulu.
Zgłoś
Drags0n 2013-04-07, 2:16
alterego napisał/a:

no nie rozumiesz ?

"Messi nigdy nurkował "

co w tym dziwnego ? !!
A tylko jedno pacanie!!!!!

Twój poziom angielskiego jest niezbyt zadawalający.... Dobrze, że chociaż po "polskiemu umisz" pacanie

Doczytawszy do końca żółtości,
proponuję wytrawnym sadolom,
wniosek o ban dla glory & hate video
piłki nożnej..
To jest sadistic.pl, na onet z tym gównem.............................

I na jaki chuj, rzucasz tym gównem ze swoich ust w moją stronę ? Przeczytaj jeszcze raz, podpowiem Ci że kluczem do wszystkiego jest ostatnia linijka " pacanie "
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów