18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Messi never dives
raistpol • 2012-12-10, 12:04
W odpowiedzi na ostatni filmik o Barcelonie i Messim. Tak tak podobny filmik był, jednak ten jest kompilacją z 2012

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Brind'amour 2012-12-10, 12:12
Mało go w necie, tv, lodówce ?
Zgłoś
raistpol 2012-12-10, 12:25
@up zapomniales o puszce sardynek

Zgłoś
LilBe 2012-12-10, 13:14 15
"Jebać Messiego, my mamy tu Sikorskiego"

Zgłoś
luki_wch 2012-12-10, 14:10 20
Jeden z nielicznych przypadków, kiedy to kopany, popychany itp się nie przewraca i potrafi z tego stworzyć okazję i strzelić
Zgłoś
n1troo 2012-12-10, 14:27 3
Autentyk.

Raz jechałem autostradą i był taki korek trochę. To było jakoś po tym jak Argentyna odpadła z mistrzostw. Myślę sobie pewnie jakiś wypadek i dla tego taki wahadłowy ruch jest. Dojechałem do tego miejsca co każdy omija coś, a tam jakiś koleś idzie narąbany środkiem drogi w koszulce Messiego!! Szkoda ze nie zrobiłem zdjęcia ;/
Zgłoś
Emkub 2012-12-10, 14:41 1
Po co ten filmik? Chcecie by "Cristina" się rozpłakała jak go zobaczy?
Zgłoś
BongMan 2012-12-10, 15:50 36
Jest zbiorczy na tych zasranych aktorów.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
raistpol 2012-12-10, 17:37 103
@up kurwa ze na Twoje zarty nie ma:/

Zgłoś
MutliSerdelek 2012-12-10, 18:30 1
To jest sadistic czy eurosport.pl ?!
Zgłoś
JacobX14 2012-12-10, 21:51 13
Messi jest pizdą, każda piłka w barcelonie, ma być podana do niego, żeby tylko bić rekordy, co to kurwa za gra ?
Zgłoś
Splitterek 2012-12-10, 21:52
w polowie wylaczylem zbyt sadystyczne ;(
Zgłoś
Skurwysyn z natury 2012-12-10, 21:53 1
Skonczcie ta jebana wojne miedzy smierdzacym realem a walaca chujem barcelona sezonowe chuje bo i tak jedni i drudze wala starym nieumytym penisem.

Pedale chuju tam pierwszy od gory, avatar jest jak kobieta, jedna na uzytkownika (to, ze rucham twoja laske, nie zmienia reguly)
Zgłoś
feksio 2012-12-10, 21:54 2
To jest tak, jak barcelona gra z kimś kogo może lajtowo pojechać, to nie musza pajacować, i grają jakiś tam futbol. Jeśli przeciwnik jest lepszy, to muszą się bawić w aktorów, bo niestety grą w piłkę wygrać nie potrafią. Tyle w temacie
Zgłoś
T-Will 2012-12-10, 21:54 1
Autor tej wrzuty to jakiś pojebany lover Leosia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów