18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Messi never dives
raistpol • 2012-12-10, 12:04
W odpowiedzi na ostatni filmik o Barcelonie i Messim. Tak tak podobny filmik był, jednak ten jest kompilacją z 2012

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
MrokoxD 2012-12-10, 21:55 18
Zamiast się cieszyć grą jednego z najlepszych piłkarza na świecie w ostatnich latach, to pierdolicie jakieś smuty jakie to wszystko pojebane.
Zgłoś
Sys3k 2012-12-10, 21:56
już jakiś pizdryk się popłakał
Zgłoś
BukaMuka 2012-12-10, 21:57
@Emkub
Wieje gimbazą.
Zgłoś
m3tr0wy 2012-12-10, 22:00 1
nie ma to jak czytanie komentarzy od ludzi, którzy nie oglądają meczy...
Boże czy Ty to widzisz?
Zgłoś
wortor 2012-12-10, 22:01 2
co ten filmik z tym przykurczem miał niby udowodnic? Lessi nurkuje jak kazdy inny jesli jest ku temu okazja. Oczywiscie fani farsy musza brandzlowac sie przy takich filmikach....o ile to jeszcze rozumiem, to kwestii po jaki chuj wrzucaja to na sadistica to juz nie ogarniam.

I'm awesome. True story.
Zgłoś
Svenlee 2012-12-10, 22:03 13
raistpol napisał/a:

Messi never dives

Zgłoś
Fabek69 2012-12-10, 22:06 1
facet nie lubiacy pilki noznej to p*zda
Zgłoś
Godelo23 2012-12-10, 22:14 3
Up ? Idź spać bo jutro masz sprawdzian z religii. Jak ktoś nielubiący czegoś może być pizdą (poza chłopcami którzy nie lubią dziewczyn) ? Jebnij ty się w czerep.
Zgłoś
Dzichader 2012-12-10, 22:14
@up nie obrażaj Bongmana.
Zgłoś
Drags0n 2012-12-10, 22:16 5
Svenlee napisał/a:

"Messi never diVes "

Obrazek

no nie rozumiesz ?

"Messi nigdy nurkował "

co w tym dziwnego ?
Zgłoś
paczfiko 2012-12-10, 22:29
no niby tak, ale co z tego jak Messi to i tak pedzio.

<lol>
Zgłoś
Kagen 2012-12-10, 22:31 4
Można nie lubić Barcy, można mówić że aktorzą itp, ale nie można im odmówić tego, że w ostatnich 5 latach są najbardziej utytułowaną drużyną świata, a Messi zapisał się złotymi zgłoskami w historii futbolu. Wszyscy antyfani jadą po nim z zazdrości. Można kogoś nie lubić, ale nie wolno umniejszać jego osiągnięć. Moim skromnym zdaniem jest to jeden z najlepszych piłkarzy w historii futbolu. Haters gonna hate.
Zgłoś
patrykbas 2012-12-10, 22:37
a ja nie wiem jak można się podniecać gdy ponad dwudziestu spoconych gejów biega za kawałkiem gumy wypełnionym cisnieniem,
jebać barce, jebać real i wszystkie cioty które uważają, że piłka nożna to świętość
Zgłoś
MareKSG 2012-12-10, 22:48 4
Kagen napisał/a:

Można nie lubić Barcy, można mówić że aktorzą itp, ale nie można im odmówić tego, że w ostatnich 5 latach są najbardziej utytułowaną drużyną świata, a Messi zapisał się złotymi zgłoskami w historii futbolu. Wszyscy antyfani jadą po nim z zazdrości. Można kogoś nie lubić, ale nie wolno umniejszać jego osiągnięć. Moim skromnym zdaniem jest to jeden z najlepszych piłkarzy w historii futbolu. Haters gonna hate.

Ciekawe, że jak Manchester United do niedawna był najbardziej utytułowanym zespołem świata (mówię o okres 5 lat) to i tak mówiono, że Barcelona jest najlepsza.

Parę razy zdarzyło mu się nie nurkować i już się go za to chwali... Ja pierdole! Cała ta liga hiszpańska jest chujowa jak barszcz. Dwa liczące się zespoły w walce o mistrzostwo i w dodatku w meczu tych dwóch drużyn 60% meczu to aktorstwo. Prawdziwe mecze są tylko w Anglii, gdzie nie ma takich pizd jak w Hiszpanii. Prawdziwa walka i gra do końcowego gwizdka. O wiele przyjemniej ogląda się takie mecze. Trzeba być nieźle pojebanym żeby jarać się stylem gry Barcy i ogólnie meczami Barca - Real
Zgłoś
kajas2 2012-12-10, 22:53
United ssie, ale faktycznie, BPL ponad wszystko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów