W odpowiedzi na ostatni filmik o Barcelonie i Messim. Tak tak podobny filmik był, jednak ten jest kompilacją z 2012
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebać w dupę tego małego karła, gówno gra a nie piłkę ci którzy się nim podniecają to chyba tylko dlatego że nie wiem kurwa jakaś gimbusiarksa moda jest na podjare do messiego...
4:28 widać, że Messi nie tylko never dives ale jeszcze never fairplay zawsze pompa
Kurwa, on jest świetny. Szkoda, że jest kurwą i że sędziowie gwiżdżą pod niego.
Jaki sens filmiku? tylko wiecznie nim podjarani dadzą piwko, bo nie ma za co ale oni na samo Messi sie ślinią... a zresztą nie lubię chuja
Ja pierdole, tyle narzekania na piłkę nożną i piłkarzy, a dla mnie facet, który nie lubi sobie czasem obejrzeć w knajpie przy piwie dobrego meczu piłki nożnej jest zwyczajną pizdą o.O
@up gracias:> i dzieki wszystkim narzekaczo-sapaczo-hejetero-debilą...you guys made my day!
Dobra dobra pierdolenie nic więcej ... Zbieranina pseudofanów Barcy a z drugiej pseudofanów innych pseudo dobrych klubów ....
Wytłumacz mi któryś ... 22 dorosłych facetów, zdrowych, silnych, wysportowanych (w końcu bogowie dla niektórych) a jak tylko jeden drugiego zahaczy to płacz i aktorstwo i nie ważne jaka drużyna !
Obecnie piłka nożna to połączenie komediodramatu ze sportem !
Messi to pizda C.Ronaldo też ! Kiedyś (wcale nie tak dawno) futbol był twardym sportem a sędziowie gwizdali jak juz na prawdę ktoś przeginał a teraz ? Z resztą o czym tu mówić jak dla tych panienek ważniejsza jest fryzura i depilacja rowa niż gra w piłkę !
Dlaczego nie ma takich filmików o Ronaldo (tym prawdziwym Ronaldo) Zizu, R.Carlosie, Ronaldinho, Davidsie, Del Piero i wielu innych którzy jeszcze wiedzieli co to jest piłka nożna ?! BO TO NIE BYŁY PIZDY!
Dziękuje za uwagę.
Wytłumacz mi któryś ... 22 dorosłych facetów, zdrowych, silnych, wysportowanych (w końcu bogowie dla niektórych) a jak tylko jeden drugiego zahaczy to płacz i aktorstwo i nie ważne jaka drużyna !
Obecnie piłka nożna to połączenie komediodramatu ze sportem !
Messi to pizda C.Ronaldo też ! Kiedyś (wcale nie tak dawno) futbol był twardym sportem a sędziowie gwizdali jak juz na prawdę ktoś przeginał a teraz ? Z resztą o czym tu mówić jak dla tych panienek ważniejsza jest fryzura i depilacja rowa niż gra w piłkę !
Dlaczego nie ma takich filmików o Ronaldo (tym prawdziwym Ronaldo) Zizu, R.Carlosie, Ronaldinho, Davidsie, Del Piero i wielu innych którzy jeszcze wiedzieli co to jest piłka nożna ?! BO TO NIE BYŁY PIZDY!
Dziękuje za uwagę.
jakis czas temu wrzucilem kompilacje najpiekniejszych brameczek, i osoba urodzona w latach 80 powinna z łezką w oku oglądać filmik i dawać piwko. Najpiekniejsze akcje shearer'a, ronaldo, romario, roberto carlosa, cantony....niestety filmik poszedl do sucharow. Za to filmik z messim w 2 godziny byl na glownej...cos jest nie tak...
W dupach się ludziom poprzewracało ostatnimi czasy. Żeby robić z gościa bohatera tylko dlatego, że nie symuluje? Parę(naście) lat temu byłoby to nie do pomyślenia...
Nie no kolesia co to wrzucił popierdoliło.. co Ty odpierdalasz w ogóle??
Wrzucasz jakieś gówno i chuj wie na co liczysz... i dobrze niech faulują tą fałszywą kurwę która jest faworyzowana na każdym kroku bo jest idolem gimnazjalistów. Od dziecka na sterydach jechał do tego teraz wszyscy mu dupę liżą i robią z niego Boga... kurwa... Od kiedy śmieć z premedytacją zajebał piła w kibiców siedzących na Bernabeu jest ścierwem i nic tego nie zmieni.
Wrzucasz jakieś gówno i chuj wie na co liczysz... i dobrze niech faulują tą fałszywą kurwę która jest faworyzowana na każdym kroku bo jest idolem gimnazjalistów. Od dziecka na sterydach jechał do tego teraz wszyscy mu dupę liżą i robią z niego Boga... kurwa... Od kiedy śmieć z premedytacją zajebał piła w kibiców siedzących na Bernabeu jest ścierwem i nic tego nie zmieni.
@up i mowi mi to kurwa "uzytkownik" ktory przez 2 lata posiadania konta, napisal 6 postow, wpierdolil 2xbylo.pl, jeden zjebany filmik, i jeden kurwa suchar o tresci "co wlewamy? obojetnie". Hihih i hahaa, panie up mam cie gleboko w dupie. A jak ci filmy nie pasuja to omijaj dalej. Nie podoba sie? to wlacz sobie telewizje pajacu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów