18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Messi never dives
raistpol • 2012-12-10, 12:04
W odpowiedzi na ostatni filmik o Barcelonie i Messim. Tak tak podobny filmik był, jednak ten jest kompilacją z 2012

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
ogonix 2012-12-10, 22:59 1
jebać karła z katalońskich pizd
Zgłoś
Irevall 2012-12-10, 23:02
Ktoś wie, co to gra w filmiku z Messim?
Zgłoś
Fatum93 2012-12-10, 23:15 1
jebać w dupę tego małego karła, gówno gra a nie piłkę ci którzy się nim podniecają to chyba tylko dlatego że nie wiem kurwa jakaś gimbusiarksa moda jest na podjare do messiego...
Zgłoś
DMN 2012-12-10, 23:21
4:28 widać, że Messi nie tylko never dives ale jeszcze never fairplay zawsze pompa
Zgłoś
Carol 2012-12-11, 0:05 1
Kurwa, on jest świetny. Szkoda, że jest kurwą i że sędziowie gwiżdżą pod niego.
Zgłoś
SzczeroscToNieChamstwo 2012-12-11, 0:05
Jaki sens filmiku? tylko wiecznie nim podjarani dadzą piwko, bo nie ma za co ale oni na samo Messi sie ślinią... a zresztą nie lubię chuja
Zgłoś
Pilotn22 2012-12-11, 0:36 6
Ja pierdole, tyle narzekania na piłkę nożną i piłkarzy, a dla mnie facet, który nie lubi sobie czasem obejrzeć w knajpie przy piwie dobrego meczu piłki nożnej jest zwyczajną pizdą o.O
Zgłoś
snksnake 2012-12-11, 2:04
@raistpol Mistrz!
Zgłoś
raistpol 2012-12-11, 4:55
@up gracias:> i dzieki wszystkim narzekaczo-sapaczo-hejetero-debilą...you guys made my day!

Zgłoś
B................B 2012-12-11, 6:25 2
Dobra dobra pierdolenie nic więcej ... Zbieranina pseudofanów Barcy a z drugiej pseudofanów innych pseudo dobrych klubów ....
Wytłumacz mi któryś ... 22 dorosłych facetów, zdrowych, silnych, wysportowanych (w końcu bogowie dla niektórych) a jak tylko jeden drugiego zahaczy to płacz i aktorstwo i nie ważne jaka drużyna !
Obecnie piłka nożna to połączenie komediodramatu ze sportem !
Messi to pizda C.Ronaldo też ! Kiedyś (wcale nie tak dawno) futbol był twardym sportem a sędziowie gwizdali jak juz na prawdę ktoś przeginał a teraz ? Z resztą o czym tu mówić jak dla tych panienek ważniejsza jest fryzura i depilacja rowa niż gra w piłkę !
Dlaczego nie ma takich filmików o Ronaldo (tym prawdziwym Ronaldo) Zizu, R.Carlosie, Ronaldinho, Davidsie, Del Piero i wielu innych którzy jeszcze wiedzieli co to jest piłka nożna ?! BO TO NIE BYŁY PIZDY!
Dziękuje za uwagę.
Zgłoś
raistpol 2012-12-11, 7:50 2
jakis czas temu wrzucilem kompilacje najpiekniejszych brameczek, i osoba urodzona w latach 80 powinna z łezką w oku oglądać filmik i dawać piwko. Najpiekniejsze akcje shearer'a, ronaldo, romario, roberto carlosa, cantony....niestety filmik poszedl do sucharow. Za to filmik z messim w 2 godziny byl na glownej...cos jest nie tak...

Zgłoś
Coval2 2012-12-11, 9:18 1
wyrażam hejta w związku z tym filmikiem
Zgłoś
Gremz 2012-12-11, 10:08
W dupach się ludziom poprzewracało ostatnimi czasy. Żeby robić z gościa bohatera tylko dlatego, że nie symuluje? Parę(naście) lat temu byłoby to nie do pomyślenia...

"Bo fruwać jest generalnie nie roztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie."
Zgłoś
damianpl 2012-12-11, 13:27
Nie no kolesia co to wrzucił popierdoliło.. co Ty odpierdalasz w ogóle??
Wrzucasz jakieś gówno i chuj wie na co liczysz... i dobrze niech faulują tą fałszywą kurwę która jest faworyzowana na każdym kroku bo jest idolem gimnazjalistów. Od dziecka na sterydach jechał do tego teraz wszyscy mu dupę liżą i robią z niego Boga... kurwa... Od kiedy śmieć z premedytacją zajebał piła w kibiców siedzących na Bernabeu jest ścierwem i nic tego nie zmieni.
Zgłoś
raistpol 2012-12-12, 0:13
@up i mowi mi to kurwa "uzytkownik" ktory przez 2 lata posiadania konta, napisal 6 postow, wpierdolil 2xbylo.pl, jeden zjebany filmik, i jeden kurwa suchar o tresci "co wlewamy? obojetnie". Hihih i hahaa, panie up mam cie gleboko w dupie. A jak ci filmy nie pasuja to omijaj dalej. Nie podoba sie? to wlacz sobie telewizje pajacu

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów