te szczyle grają lepiej ode mnie... nie no kurwa porównanie słabe - ja gram chujowo, a one grają lepiej niż połowa kapel rockowych... wokal w stylu Hetfielda by się im przydał...
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzMetal to bardzo prosta dziedzina muzyki, parę akordów, PM, chowasz się za masakrycznym gainem i jazda, jeżeli łapiesz akordy równo z perką (basu i tak nie słychać) to nie da się nic spierdolić, minimalnie trudniej jest z solówkami ale i to idzie nauczyć nawet kilkuletnie dziecko.
Zazdrośc panu ekspertowi dupę zżera?
Metal to bardzo prosta dziedzina muzyki, parę akordów, PM, chowasz się za masakrycznym gainem i jazda, jeżeli łapiesz akordy równo z perką (basu i tak nie słychać) to nie da się nic spierdolić, minimalnie trudniej jest z solówkami ale i to idzie nauczyć nawet kilkuletnie dziecko.
Mówią ludzie, którzy nigdy nic nie grali. Nie no, wiadomo, że najtrudniejsza jest muzyka elektroniczna, a potem pop, gdzie nawet wokal jest generowany przez komputer.
Metal zresztą metalowi nierówny. Jedni napierdalają byle w rytm i jest to dla zjebów by machać łbem, ale jest też bardzo techniczny, melodyjny metal...w sumie 3/4 heavy metalu. Kapele takie jak Iron Maiden grają bardzo skomplikowane układy, ich basista to chyba najlepszy żyjący z gatunku metalu, 3 gitary prowadzące, solówki po 5 minut i więcej. Tak, faktycznie, takie to proste. Szczególnie gdy na koncerty metalowe w ameryce południowej potrafi przyjść 200-300-400 tyś ludzi i trzeba to nagłośnić i nie tracić jakości.
Nie bądźmy ignorantami - tak panie bloodwar, o panu też mówię.
A kto powiedział, że coś musi być trudne, żeby było dobre?
Brawo!
Metal to bardzo prosta dziedzina muzyki, parę akordów, PM, chowasz się za masakrycznym gainem i jazda, jeżeli łapiesz akordy równo z perką (basu i tak nie słychać) to nie da się nic spierdolić, minimalnie trudniej jest z solówkami ale i to idzie nauczyć nawet kilkuletnie dziecko.
Widzę, że pierdolisz głupoty.... więc jak już nauczysz dzieciaka tej solówki to wrzuć filmik. Będziemy pod wrażeniem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów