robią pokój na biało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
i kto im da na fryzjera bo ja im nie dam
nie wydaje mi się żeby to była farba...
No to teraz będą popierdalać po mieście jak Geralt z Rivii.
Co by nie było ten filmik jako jedyny z rzeczy pojawiających się ostatnio na sadolu poprawił mi nastrój i wywołał uśmiech.
Piszcie sobie co chcecie ale dawno się tak nie uśmiałam jak na tym filmiku
Niejeden metal czy punkowiec od was czystszy, jebani wyznawcy Feela!
cizia666 napisał/a:
współczuje tobie i wszystkim innym którzy uważają metalowców za brudasów. Ale my się tym zajmiemy. Namówimy szatana podczas czarnej mszy gdzie zjadamy koty, niszczymy nagrobki, rzucamy się odchodami, żeby w odpowiedni sposób się wami zajął. \m/
wrzuci nas do błota na brudstoku?
Długie włosy stworzono, żeby smyrały chłopa po jajach jak mu loda trzepią. Dalsze wnioski wyciągajcie sami.
jebani pozerzy. seriously
Cytat:
Niejeden metal czy punkowiec od was czystszy, jebani wyznawcy Feela!
Cytat:
Wiecej flame'a niewyżyte pop/techno-cioty
A skąd Wy wiecie czego ja/my słucham/y? Przesłuchałem dużo rodzajów muzyki i jakoś nie mam potrzeby wyzywać kogoś od tego jakiego rodzaju słucha, ale jak już zaczynamy to mam wrażenie że jesteście tak bardzo wtopieni w swój super metal (Szczególnie bubr32 ze swoim podpisem "Satan666") że nie potraficie uznać żadnego innego rodzaju bądź też nawet utworu z innego rodzaju wartą przesłuchania. Chuj Was powinien boleć czego tak na prawdę słucham.
A no bubr6000 chcesz pogadać ze mną o wyznaniu? Bo ja osobiście jeszcze nie spotkałem się z religią wyznawców Feel'a.
PS. Chcecie porozmawiać o 'wyznaniach' muzycznych to w innym temacie.
Ps2. Nie wytrzymałem jak zobaczyłem wystawione piwa dla BobraMilion, aż musiałem zedytować, zobaczcie nicki wystawiających mu piwo . Szkoda że nie ma samego szatana.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów