Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie macie na folie malarską za 15zł hehe? z Nomi, obi itp?
juz miałem dać piwo ale, jednak nie lubie szkuciatych brudasów.
ja tam wolę metali niż jakiś dresów.... wiesz typu we 4 na 1? i zajebać jakiemuś dziecku telefon... a co do metali, to powinni się wziasc za dresów a dresy za peadłków... bo ten kraj schodzi na psy...
BTW. Seriously admini, czemu pozwalacie tej gimbazie na wystawianie tych bezsensownych postów? Rozumiem, gimbaza gimbazą ale to kurwa nie usprawiedliwia braku myślenia.
współczuje tobie i wszystkim innym którzy uważają metalowców za brudasów. Ale my się tym zajmiemy. Namówimy szatana podczas czarnej mszy gdzie zjadamy koty, niszczymy nagrobki, rzucamy się odchodami, żeby w odpowiedni sposób się wami zajął. \m/
Miałem dać piwo, ale też nie lubię brudasów.
I ten najazd na Woodstock... Nie byłeś - nie wiesz. Byłeś a hejtujesz - eee... nie masz mózgu? Dla tych, którzy nie wiedzą... Woodstock to nie tylko błoto i brudasy
Po co wam glany w lecie?
współczuje tobie i wszystkim innym którzy uważają metalowców za brudasów. Ale my się tym zajmiemy. Namówimy szatana podczas czarnej mszy gdzie zjadamy koty, niszczymy nagrobki, rzucamy się odchodami, żeby w odpowiedni sposób się wami zajął. \m/
ethernal rape ??
Niech sobie długowłosi mówią co chcą, ale prawda jest taka, że o wiele spośród metali łatwiej wyłapać fleję, niż pośród innych grup społecznych. Takie są fakty.
Po co wam glany w lecie?
hmmm predzej fleje wychaczysz od lubiacych sie napierdolic i napierdalac metali ( bo brud to lewak dla tepych i nieogarnietych) czy od cpajacych co popadnie osobnikow reprezentujacych subkultury hh punk czy nawet techno jebow klubowiczow ktorzy za pacha mdma w kiblu sa w stanie opierdolic berło ...
Mam kolegę, który jest perkusistą w grupie metalowej, w Montrealu. Jakiś czas temu się rozwiódł... dlaczego?
Ponieważ o włosy dbał bardziej niż o żonę.
Żeby mieć takie włosy to trzeba o nie dbać, a w nażelowanych fryzurkach jest o wiele więcej brudu niż w takiej fryzurze.
Za metalow powinno sie wziac... kurwa co to za czlowiek, ubrany na czarno, w glanach, czarnej skorzanej kortce, przy 30oC ? ... Tepic!
Za metalow powinno sie wziac... kurwa co to za czlowiek, ubrany na czarno, w glanach, czarnej skorzanej kortce, przy 30oC ? ... Tepic!
Jebane Jacykowy, którym czyjeś ciuchy przeszkadzają. Na szczęście za 'brudasów' wy bronicie honoru mężczyzn w różowych japonkach i nosząc swoim laskom torebki
Widzę, że tu więcej gimnazjalistów srających pod siebie, niż brudasów Gratuluję życia 24/h w necie, kozaki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów