robią pokój na biało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
juz miałem dać piwo ale, jednak nie lubie szkuciatych brudasów.
Ale zjeby... żeby nie było - słucham metalu ale jakoś wkurwiają mnie takie pajace.
tihomax napisał/a:
współczuje tobie i wszystkim innym którzy uważają metalowców za brudasów. Ale my się tym zajmiemy. Namówimy szatana podczas czarnej mszy gdzie zjadamy koty, niszczymy nagrobki, rzucamy się odchodami, żeby w odpowiedni sposób się wami zajął. \m/juz miałem dać piwo ale, jednak nie lubie szkuciatych brudasów.
Zajebiście, mam w dupie tam tych całych metali itp. ale też mam długie włosy i nie wyobrażam sobie zrobić takiego zniszczenia na bani... Może dlatego mówią na nich brudasy, wyjeba czy tłuste, zniszczone albo potargane.
Free Tekno man.
ale pędzlem i wałkiem też by spoko było.. i bardziej równomiernie.
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
ale pędzlem i wałkiem też by spoko było.. i bardziej równomiernie.
Kurwa mać, tyle czasu na hodowanie piór, że o kosztach szamponów nie wspomnę, tylko po to żeby je ujebać w farbie, w dodatku białej, i "artystycznie" upierdolić pokój robiąc z siebie pajaców... Jak dla mnie to świętokradztwo.
Ja jestem lepszy, bo produkuję własną farbę i od razu ją aplikuję na ścianę.
Też nie lubię tych brudasów...po komentarzach widać że 3/4 to jebane szatany w glanach !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów