📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba nie mieli dobrych relacji
Pręto-terapia wydaje się być dużo wiele bardziej skuteczniejsza niż klasyczna desko-terapia. Powinni to promować.
Kielu napisał/a:
Żaden nie powstrzymał / nie przeszkodził......
Bo wiedzą, że nie warto wtrącać się w cudze wojny
Widzicie - taki wpierdol się wam należy jak usiądziecie na czyimś motocyklu frajerzy.
i w sekundę znikąd pierdylion NPCtów. Z moją agorafobią po godzinie chyba sam bym się tym prętem tam zajebał.
biorąc pod uwage narzędzie i ciosy to dla tego ciapatego była raczej krótka śmierć, dobrze że jego koledzy mu pomogli i wezwali pogotowie XD
Patrzę, idzie gość z prętem, jebie kolesiowi w łeb, no to se jebie. Przewijam tak z 25 sek, żeby sprawdzić jak się to kończy, a ten dalej nakurwia gościa w łeb, a osoby postronne zniknęły. 13 uderzeń, z czego chyba 10 prosto w łeb.
I jeszcze mu motocykl zajebał.
Kielu napisał/a:
Żaden nie powstrzymał / nie przeszkodził......
Może też go nie lubili, skąd wiesz ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów