📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Metamorfoza? Dla mnie wygląda jak kurwiszon zdjęty z trasy katowickiej
I mam nadzieje że tam jej Krzysio prace załatwi...
I mam nadzieje że tam jej Krzysio prace załatwi...
Moim zdaniem nie jest aż taki pasztet,no ale wydarzenia odbiły się na psychice ludzi.
buehehe, skąd wiesz, że on jest katolikiem?
Jak już przedruki z faktu wpitala się na tą stronę, to pozostaje napisać: "lasciate ogni speranza voi che entrate".
Ej kurwa... czemu ona nie siedzi w pierdlu? Może mi ktoś kto wyjaśnić
tihomax napisał/a:
Nieeeee, ma po prostu zdechnąć!!!!!!!!
Dokładnie, bo nie dodała filmiku ze zdarzenia na harda i nie mogliśmy obejrzeć, samolub.
Najbardziej mnie denerwuje to że matka popełniła przestępstwo nie umyślnie zabijając swoje dziecko i zostaje bez winy. Co to za matka? Widzę że teraz dobrze się bawi. Suka
Czemu ona nie siedzi w pierdlu. No do chuja pana.Umyślne czy nie umyślne, chociaż zawiasy by jej dali. A jej nic nie zrobili. Co to znak sygnął. Że jak ktoś coś takiego zrobi w przyszłości to "a chuj schowam nie będzie przypału"? W Wielkiej Brytani gdzie prawo wydaje się być mniej restrykcyjne ludzie dostają większe kary.
Przykład?
Sprawa kolesia polaka który zgwacił kobietę w WB. W anglii dostał karę podwójnego dożywocia, po ekstradycji do polski i "przystosowaniu"wyroku do polskiego prawa dostał 12 lat z możliwością wyjścia po 9.Wniosek? Mamy popierdolone prawo karne.
Przykład?
Sprawa kolesia polaka który zgwacił kobietę w WB. W anglii dostał karę podwójnego dożywocia, po ekstradycji do polski i "przystosowaniu"wyroku do polskiego prawa dostał 12 lat z możliwością wyjścia po 9.Wniosek? Mamy popierdolone prawo karne.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów