📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
chyc kurwa o chodnij jebut znowu i tak pare razy
potem pierdolenie że ktoś jej porwał dziecko
na koniec dostaje apartament w innym mieście prace i życie w luksusach ;p
Witaj w polsce
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
potem pierdolenie że ktoś jej porwał dziecko
na koniec dostaje apartament w innym mieście prace i życie w luksusach ;p
Witaj w polsce
polska kurwa chory kraj kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Báthory István napisał/a:
Kurwa mać , a co ma ogolić głowę na łyso i zapierdalać w szacie pokutnej !?
Nieeeee, ma po prostu zdechnąć!!!!!!!!
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Ktoś znalazł tego newsa i wpierdolił na kurwejka. Potem jakiś geniusz wrzuca to na sadola, nie usunąwszy uprzednio loga tej zjebanej stronki. Kurwa, czy tak trudno włączyć jakiś prosty program typu paint i wyjebać to niepotrzebne logo?
A co do mamuśki, to wy jakbyście się zachowali na jej miejscu. Dostała wchuj kasy, została gwiazdą, to musi też wyglądać jak gwiazda. Przecież bogactwo i sława zobowiązuje. Głupia cipa, zajebała przypadkiem córkę a teraz dzięki temu jest gwiazdą.
A co do mamuśki, to wy jakbyście się zachowali na jej miejscu. Dostała wchuj kasy, została gwiazdą, to musi też wyglądać jak gwiazda. Przecież bogactwo i sława zobowiązuje. Głupia cipa, zajebała przypadkiem córkę a teraz dzięki temu jest gwiazdą.
brylant1412 napisał/a:
polska kurwa chory kraj kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przez takich "patriotów" jak Ty to Polska w oczach Zachodu na prawdę jest chora.
Typowy polski katolik i akt miłosierdzia.
Chyba kogoś kurwa pojebało! Nie ma takiej możliwości.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
No to pewnie teraz ujrzymy ją w 13 edycji tańca z gwiazdami
ale podobno detektyw R wywiózł ją za granicę ... a motto tego czynu brzmi: " z kasią ci się upiecze "
Ma tak charakterystyczną gębę, ze nawet w przebraniu za gołębia będzie rozpoznawana.
nie posrajcie się z tym kwejkiem kurwa ... 99% materiałom na Sadisticu pochodzi z innych stron. i jeżeli tutaj pasuhe , to nieważne czy jest kurwa z kwejka, pudelka czy wp..
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów