📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zgodziłbym się, bo gołomp to szczur latający, a mewa zutylizowała jego ścierwo
A co Ty w niedzielę w szkole podstawowej na ulicy Śluza w Gdańsku robiłeś?Oczywiście jeśli to Ty jesteś autorem tego arcydzieła .
Gołompowi to raczej bez znaczenia czy zje go ta latająca swinia czy wyschnie na tym chodniku
Dzięki z Gdańska za upgrade, zawsze myślałem że mewy wpierdalają tylko ryby.
Tam u Was w Gdańsku to wszystko jest na odwrót. LGBT+ z 5% procentowym poparciem rządzi miastem, a może wy wszyscy jesteście homo?
Tam u Was w Gdańsku to wszystko jest na odwrót. LGBT+ z 5% procentowym poparciem rządzi miastem, a może wy wszyscy jesteście homo?
Mewy wpierdalają wszystko, kiedyś sobie siedziałem nad morzem i wpieprzałem nózki kurczaka, te kurwy latały nademną jak sempy a jak tylko rzucałem w powietrze kości a te w locie wpierdalały kości w całości
Gdy widzę cokolwiek co zjada gołębia to od razu bardziej lubię to coś. Piwko dla mewy.
mewa<gołąb<wróbelek
U mnie przy skwerku ma teren sroka morderca, która żre grządki ludziom, atakuje kaszojady i spuszcza bomby na szyby samochodom, ale też czasem przekąsi sobie gołębia. Przez nią w okolicy nie ma żadnych latających szczurów, a przypadkowe zazwyczaj kończą jako rozdziobane resztki na ulicy/chodniku. Dziwię się jej że tak bardzo gustuje w tym ścierwie roznoszącym kleszcze
Z jednej strony spoko bo to gołąb ale z drugiej mewa to w sumie też taki nadwodny gołąb...
jeśli to gołąb to z całym szacunkiem ale jeszcze bym jej żarcia dał. nawet codziennie bym jej żarcie dawał byleby coś zrobiła z tymi latającymi obsrańcami. Nawet wrony tak często nie walą gówna na samochód jak to latające ścierwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów