Było dziecko, była kobieta, więc czas na faceta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kobiety wszystko potrafią zniszczyć i nawet nie będąc tego świadomymi.
3:13 - kurwa mistrz!
@plam11
Zapierdala w chuj, nigdy nie słyszał a wie jak poprawnie wymawiać.
To fejk Panowie, to FAKE!
Zapierdala w chuj, nigdy nie słyszał a wie jak poprawnie wymawiać.
To fejk Panowie, to FAKE!
@up, @2up - dzięki żeście do nas wpadli, bo byśmy bez was żyli w nieświadomości.
PS. Woda jest mokra...
PS. Woda jest mokra...
Pedały kurwa pedały!!!!!
Ej a tak serio, ludzie którzy nie słyszą całe życie . jak oni rozumieją co się do nich mówi i jak oni kurwa mówią ??? rozumiem że oni nie słyszą od pewnego czasu ale od początku? To co kurwa, mówią i rozumieją we wszystkich językach na świecie? Spierdalajcie.
Ej a tak serio, ludzie którzy nie słyszą całe życie . jak oni rozumieją co się do nich mówi i jak oni kurwa mówią ??? rozumiem że oni nie słyszą od pewnego czasu ale od początku? To co kurwa, mówią i rozumieją we wszystkich językach na świecie? Spierdalajcie.
Czytając z ruchu ust. Umieć mówić mimo, że się nie słyszy też się da. Trochę więcej wiary w ludzi i ich zdolności.
chciałem napisać, że tego typu materiał zmusza do przemyśleń i nie pasuje do klimatu sadola (tak czy siak się podoba). ale obejrzałem do końca i zorientowałem się, że powstał on tylko po to, by wyśmiać takie filmy, piwo!
już wiem
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów