Coś, jak drugie urodziny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Coś, jak drugie urodziny.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego nie rozumiem tych,którzy zapierdalają w deszczu czy we mgle 130 czy nawet 100 nic nie widząc. Bo ci przed nimi zapierdalają.. Dopóki widać czerwone światełka tego z przodu, jest ok? No ni chuja nie jest ok! Dlatego ja we mgle czy w deszczu jadę tak, żeby widzieć. Jak trzeba to i 30 na autostradzie.
Tylko pierdolony kacap mógł wpaść na pomysł by wyprzedzać w takiej mgle.
Takie kacapskie myślenie u nas też jest normą. Zapierdala jeden z drugim przy jeszcze gorszej widocznosci, byle było widać linie...
Co wy tu pierdolicie, jaka by nie byla predkosc czy widoczność typ z tira do odjebania na miejacu. Kurwa jak nie jestem pewny do wyprzedzania to tego nie robie a nie zapierdalam jak debil lewym pasem bo mi zjadą. Zawracam za taką kurwą i go w rowie dobijam. Trafiają się takie trepy jebane w osobówkach ale kurwa takie combo odjebać tirem to trzeba mieć gówno zamiast mózgu.
Dokładnie, narodowość nie ma tu znaczenia. W Polsce jest na pęczki takich kierowców-potencjalnych morderców... Ten, to chociaż postojowe ma włączone, a ilu zjebanych bezmózgów włącza tylko tak słabo widoczne ledziki, że musisz stanąć pół metra obok nich, żeby się zorientować, czy są włączone, czy nie... Naprawdę, żeby uzyskać prawo jazdy warunkiem bezwzględnym powinny być testy psychologiczne...
Prawdopodobnie nagrywający miał kiere z prawej, dlatego w ogóle nie zareagował. Nie może być innego powodu. Bo jeśli ma kiere z lewej to chyba przeglądał sadistica w trakcie, że nie odbił w prawo.
JebacToGowno napisał/a:
Tylko pierdolony kacap mógł wpaść na pomysł by wyprzedzać w takiej mgle.
Zapewniam, że nie tylko. Chyba że każdy, którego widziałem wyprzedzającego we mgle/deszczu/na podwójnej ciągłej pod górkę, był kacapem.
Trzeba jeszcze dorzucić cwelów - tirowców wyprzedzających na autostradzie pomimo zakazu wyprzedzania przez ciężarówki. Zjeby blokują lewy pas bo mają na tempomacie 2 km/hwięcej ustawione a tamten chuj jedzie wolniej bo musi wykręcić trochę ropy na lewo. Kierowca debil z filmiku na wczasy do Gostynina z Trynkiewiczem.
McQurwa napisał/a:
Można by rzecz, ze to potencjalny morderca na postojowych
To jest standard w tych rejonach świata.
Zenonn napisał/a:
Prawdopodobnie nagrywający miał kiere z prawej, dlatego w ogóle nie zareagował. Nie może być innego powodu. Bo jeśli ma kiere z lewej to chyba przeglądał sadistica w trakcie, że nie odbił w prawo.
Albo chciał sobie lewy bok wyremntować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów