📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Oj, tag numer 6 może się Linkkowi nie spodobać.
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Przez ten komentarz nawet nie kliknąłem aby choć kawałek obejrzeć.
01:49 ejjj, jak on ją przez gacie rucha?? mentalnie??
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Tak głupiego i bezsensownego filmu nie widziałem chyba że walka z rudymi w tym filmie jest maską dla walki z murzynami i muzułmanami których dzień dominacji nadejdzie jak to pisało na ścianie o rudych.
Po chuj zabijać rudych jak mogli zabić tych grubych? Czy nie fajniej by biegali?
bo rudzi są ochydni i nawet w białej koszuli nie wyglądają, chyba ,że byłyby same rude grubasy to byłoby lepsze
A ja wole szwabskie M.I.A. z Mieze Katz niz te ciapatą kurwe co sie w teledysku produkuje.
a kto napisze, że brzydka 'Niemra' to pedał jest.
Jak mawiał mój dziadek: ryż, zyz i kuternoga naznaczeni od Boga. Czytaj: odpady . Tak samo jak czarnuchy:).
Ten film przedstawia post-apokaliptyczny krajobraz ludzkości po przejęciu władzy przez Erica Cartmana i "odrudzaniu" planety?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów