@up: wygląda jak porażenie prądem, stary bogaty miał buty, a dziecko bose i poszło w pięty! Ale nie dam sobie obciąć twojej ręki!
Doskonała dedukcja Watsonie!
To w Indiach mają prąd ?
Mają, a są miejsca na podlsiu gdzie nie ma. Taka nowinka dla ciebie onuco.
Mam rozumieć że o tym braku prądu na Podlasiu przekonujesz się na własnej skórze siedząc w piwnicy ?
Mam rozumieć że o tym braku prądu na Podlasiu przekonujesz się na własnej skórze siedząc w piwnicy ?
Co ty. Moja piwnica jest w Polsce „A” i tam jest dużo prądu i innych rzeczy, o których wschód może pomarzyć.
Coś w tym jest. Często stara się operować podlaską gwarą. Wydaje się, że jest mocno obeznany z tamtymi rejonami. Ani chybi turbina jest rodem z Drohiczyna.
Moja teściowa pochodzi z Podlasia. U nich serio coś musi być na rzeczy. Całe szczęście, że żona wychowała się w Zachodniopomorskim. Byłem tam na pogrzebie jej babki. Jedyne radio jakie tam dociera to te, które wciąż ma ryja.
Coś w tym jest. Często stara się operować podlaską gwarą. Wydaje się, że jest mocno obeznany z tamtymi rejonami. Ani chybi turbina jest rodem z Drohiczyna.
Moja teściowa pochodzi z Podlasia. U nich serio coś musi być na rzeczy. Całe szczęście, że żona wychowała się w Zachodniopomorskim. Byłem tam na pogrzebie jej babki. Jedyne radio jakie tam dociera to te, które wciąż ma ryja.
123dracula naprawdę imponujesz mi umiejętnością łączenia faktow. Współczuje twojej teściowej. Ucałuj ja w czółko w moim imieniu :-p
Odpierdol się od Podlasia, chuju rudy. My tu mamy nie tylko internet ale i samochodu.
Odpierdol się od Podlasia, chuju rudy. My tu mamy nie tylko internet ale i samochodu.
Synu kozu, macie samochodu Żyguli Ładu? Co ty dupiu za bzduru? ilu maciu domu bez kiblu? W porównaniu do polsku zachodu?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów