📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gieroj111 napisał/a:
tylko jak dwie ręce? jedna przestrzelona a druga?
Dłoń położył na wylocie lufy xD, a przedramię na dłoni xD
Two birds by one stone xD
Fzhut napisał/a:
Czym on pociągnął za spust ?
Wydaje się że w jakiś sposób przyczyniły się do tego spodnie. Kolo wykonuje taki ruch nogami między którymi jest wręcz ściśnięta broń. Jeśli miał czuły spust, to sprawa rozwiązana, w teorii.
ale jak to się mówi, raz do roku i miotłą wystrzeli
Fzhut napisał/a:
miotła*
Jebaniutki, gdyby nie koleś to by nawet się nie zorientował że mu prawą rękę ujebalo.
Ujebany filmik w najlepszym momencie.
Ujebany filmik w najlepszym momencie.
Fzhut napisał/a:
Zapominacie ze to indie tam co drugi ma osiem nóg i piętnaście rąk.
Ten pewnie miał kutasa na łydce i akuratnie mu stanął na widok jakiej krowy czy czegoś
To jest takie pojebane, że aż nierealne...
Już wam wyjaśniam dzieci. Broń o któa się opiera nie posiada kabłaka spustowego (czyli obejmy naokoło spustu). Facet poprawia nogę opierając prawą nogę o broń, dociskając spust. Wtedy to na naszą sadolową korzyść doznał rozdupczenia lewej dłoni która miał opartą na wylocie lufy oraz oderwania prawej ręki opartej na tejże dłoni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów