Miejscy aktywiści protestują przeciwko samochodom w mieście...
... chyba, nie wiem o co im może chodzić
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.A czemu nikt nie podpali rafinerii albo nie zabije rodziny oligarchy ? To by faktycznie na coś wpłynęło a sorry zapomniałem ludzie to idioci
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Zakładam, że oglądałeś film z wyłączonymi głośnikami i monitorem więc śpieszę wytłumaczyć: w usa nie ma oligarchii.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Zakładam, że oglądałeś film z wyłączonymi głośnikami i monitorem więc śpieszę wytłumaczyć: w usa nie ma oligarchii.
WSJP: Oligarcha - książk. osoba należąca do oligarchii - grupy osób najbogatszych i najbardziej wpływowych w jakiejś sferze
A Ty myślałeś ze kim jest oligarcha, że to jakiś Rusek z jachtem?
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Oligarchia ma pieniądze i majątek od rządu. To bardzo dokładny system oparty na posiadaniu majątku skarbu państwa który można stracić w sekundę.
Majątki oligarchów w rosji nie należą do nich i mogą w sekundę to stracić.
Na tym polega jego władza.
Musi być konkretny warunek spełniony aby rządził dyktator. W stanach masz marionetkę a nie dyktatora. Pomijam już całą resztę.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Zakładam, że oglądałeś film z wyłączonymi głośnikami i monitorem więc śpieszę wytłumaczyć: w usa nie ma oligarchii.
Zakładam, że oglądałeś film z wyłączonymi głośnikami i monitorem więc śpieszę wytłumaczyć: w usa nie ma oligarchii.