animacja autorstwa Damiana Nenowa (podkład zmieniony)
animacja autorstwa Damiana Nenowa (podkład zmieniony)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyjaśnij mi łaskawie Studencie Wydziału Historii jak to w 1612 roku Polacy walczyli o wolność. Niezmiernie mnie fascynuje jak można nazwać walką o wolność spierdalanie z Kremla, który się wcześniej zajęło, żeby sobie podporzadkować 'bratni' wschodni naród. Pytam, bo nie studiuję na wydziale historii i liczę na oświecenie.
Filmik powiniem być obowiązkową lekturą dla"Polaków" spod znaku narodowców, Polskiej Armi HH, Legionu 18 i całej tej reszty oszołomów (głownie pryszczatych 13sto latków i dresów) jarających się neonazimem - patrzcie i uczcie się, co robili wasi idole z wąsikiem i przylizaną grzywką z nami Polakami ledwo 67 lat temu! Zwolennicy podkreślania "niemieckich ofiar wojny" też powinni na to rzucić okiem zanim zaczną jęczeć o Gusloffie, Dreźnie i odszkodowaniach za wypędzenia!!!
a co z tym idioto mają wspólnego narodowcy? Nacjonalizm jak sama nazwa wskazuje to stawianie swojego kraju na pierwszym miejscu. I dbanie przede wszystkim o jego dobra. Zrównanie nacjonalizmu z nazizmem to zabieg czerwonych świń który się udał bo tępe społeczeństwo to przyjęło
Filmik powiniem być obowiązkową lekturą dla"Polaków" spod znaku narodowców, Polskiej Armi HH, Legionu 18 i całej tej reszty oszołomów (głownie pryszczatych 13sto latków i dresów) jarających się neonazimem - patrzcie i uczcie się, co robili wasi idole z wąsikiem i przylizaną grzywką z nami Polakami ledwo 67 lat temu! Zwolennicy podkreślania "niemieckich ofiar wojny" też powinni na to rzucić okiem zanim zaczną jęczeć o Gusloffie, Dreźnie i odszkodowaniach za wypędzenia!!!
Całkowicie się z tobą zgadzem. Nawet podkład muzyczny dobrano specjalnie by przyciągnąć uwagę najbardziej ułomnej części społeczeństwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów