I może jeszcze będzie, bo przeżył.Columbus, Ohio
I może jeszcze będzie, bo przeżył.Columbus, Ohio
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z jednej strony rozumiem że nigdy nie wiedzą czy nie udaje i np nie wystrzeli jak tylko podejdą, ale z drugiej zawsze mnie śmieszy jak władują w typa cały magazynek potem drą ryje "show us your hands".
Są filmy gdzie pakują cały magazynek w gościa a on dalej stoi.9mm par robi małe dziury i zarazem obrażenia. Nóż powoduje relatywnie większe obrażenia niż 9mm
Są filmy gdzie pakują cały magazynek w gościa a on dalej stoi.9mm par robi małe dziury i zarazem obrażenia. Nóż powoduje relatywnie większe obrażenia niż 9mm
Poczytaj o mocy obalającej pocisków i kanale chwilowym, to będziesz wiedział że dziury to nie wszystko.
Poczytaj o mocy obalającej pocisków i kanale chwilowym, to będziesz wiedział że dziury to nie wszystko.
a ty poczytaj o dzialaniu roznych narkotykow i jak niektore sprawiaja ze ma sie wyjebane totalnie w ból.
Powinienes znac nazwe rodzinnego miasta... odpowiadajac na pytanie skad sie biora idioci z profilu.
Jakby zwykły obywatel strzelał uciekającemu w plecy to ma przesrane, a jak to robi mundurowy to jest już OK.
Jak ktoś ciekawy to doczytałem:
Mundurowy ma prawo strzelać do uciekającego w dwóch przypadkach.
Pierwszy przypadek kiedy funkcjonariusz ma uzasadnione podejrzenie do posiadania narzędzia zagrażającego życiu, a drugi to kiedy uciekający jest podejrzanym w sprawie wykorzystania takiego narzędzia w wymienionym wyżej celu.
Sześć pestek w niego wjebał i każe podnieść ręce , dowcipny ten policjant
Taaa fajne medoty ma amerykańska policja, to tak jak by uciąć komuś język i "MÓW DO MNIE ! ODPOWIADAJ NA PYTANIA!".
Ta druga strona wygląda tak, że mają prawo być paranoicznymi madafakami. Parę dni temu widziałem film, jak już mieli gościa w rękach. Trzymali go we dwóch a ten jak czarodziej wyciągnął broń znikąd i odpalił tych dwóch gliniarzy. Wsiadł w samochód i pojechał a z początku wyglądał na kompletnie bezbronnego i nieszkodliwego.
Pany, ale ja to rozumiem, niemniej zawsze zabawnie to wygląda i brzmi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów