I może jeszcze będzie, bo przeżył.Columbus, Ohio
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
I może jeszcze będzie, bo przeżył.Columbus, Ohio
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niezłe wypiździewo te Ohio. Nic dziwnego, że tyle memuchów o nim na necie...
Sześć pestek w niego wjebał i każe podnieść ręce , dowcipny ten policjant
Brak wyszkolenia fizycznego , zniwelował ołowiem. Zwykłe morderstwo. Lub usiłowanie morderstwa.
Taa pokaz rece.. jak juz pewnie osikany i osrany jak dobrze trafili
Z jednej strony rozumiem że nigdy nie wiedzą czy nie udaje i np nie wystrzeli jak tylko podejdą, ale z drugiej zawsze mnie śmieszy jak władują w typa cały magazynek potem drą ryje "show us your hands".
argen64 napisał/a:
Brak wyszkolenia fizycznego , zniwelował ołowiem. Zwykłe morderstwo. Lub usiłowanie morderstwa.
I wniosek taki to na podstawie czego?
Heliar napisał/a:
Przeżył i dostał 6 kulek w plecy, srogie odszkodowanko zgarnie.
Zgarnie parę latek odsiadki za ucieczkę i posiadanie broni.
Shot fire
nigdy mnie nie przestanie dziwić to jak drą mordę do pół żywego typa HANDS UP
Kuźwa...
Kmioty strzelają kiedy na ulicy na linii strzału są ludzie postronni.
Kmioty strzelają kiedy na ulicy na linii strzału są ludzie postronni.
Znowu się sadole pogubili w drodze do szkółki niedzielnej. Za pół magazynku w plecy zawsze propsy.
Solifugae napisał/a:
Z jednej strony rozumiem że nigdy nie wiedzą czy nie udaje i np nie wystrzeli jak tylko podejdą, ale z drugiej zawsze mnie śmieszy jak władują w typa cały magazynek potem drą ryje "show us your hands".
Ta druga strona wygląda tak, że mają prawo być paranoicznymi madafakami. Parę dni temu widziałem film, jak już mieli gościa w rękach. Trzymali go we dwóch a ten jak czarodziej wyciągnął broń znikąd i odpalił tych dwóch gliniarzy. Wsiadł w samochód i pojechał a z początku wyglądał na kompletnie bezbronnego i nieszkodliwego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów