📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
dobre gówno ;]
Pani Foremniak już by płakała ;(
mathias napisał/a:
zupelnie nei czaje o chuj chodzi w Twoim tytule jakie indian?? To jakies muzulmany sa przeciez?
indian to chyba angielskie określenie na hindusów. a ciężko powiedzieć czy ten typ to arab czy hindus. a właściwie jak się nazywa w angielskim indian, tylko 'native americans'?
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2009-11-09, 23:30 ]
6. Wyzwiska, bezcelowe kłótnie, trollowanie, jawny razism objawiający się agresywnymi komentarzami nie są tolerowane na tym forum.
Scarlet, dzieki za info.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2009-11-09, 23:30 ]
6. Wyzwiska, bezcelowe kłótnie, trollowanie, jawny razism objawiający się agresywnymi komentarzami nie są tolerowane na tym forum.
"indian to chyba angielskie określenie na hindusów"
co ty pierdolisz ??
hindu to po angielsku hindus
a indian - indianin, rdzenny mieszkaniec Ameryki
co ty pierdolisz ??
hindu to po angielsku hindus
a indian - indianin, rdzenny mieszkaniec Ameryki
katmandu, a zanim Ty zaczniesz pierdolić, to może też zajrzyj do słownika. istnieje słowo 'hindu' ale inną nazwą hindusa jest 'indian'. ja to kojarzę jeszcze z czasu pobytu z anglii, gdzie ciągle słyszałam to słowo, a indian jakoś żadnych tam nie było.
proszę, nawet ułatwię Ci zadanie: dict.pl/dict?word=hindus&words=&lang=PL
proszę, nawet ułatwię Ci zadanie: dict.pl/dict?word=hindus&words=&lang=PL
a utwór to punjabi mc - billie jean rmx
a goście ewidentnie są hindusami - jak ktoś ma wątpliwości, to polecam przyjrzeć się grubaskowi i wsłuchać się w muzykę
więc oboje mamy racje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów