Dla niecierpliwych oglądać od 2:25
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Biedny człowiek, został zniszczony przez pseudo "przyjaciół", kolor skóry zmienił pod presją, został okradziony. Niesamowite, że to on mówił, jak mają grać na jego koncertach, sterował muzykami. Cała muzyka to było jego dzieło.
@up
Jeden,który ma pojęcie Brrro. Zaraz zlecą się kurwy hejterzy pierdolone hipstery z wiedzą na temat, niczym słuchacze konkwisty czy legionu.
Jeden,który ma pojęcie Brrro. Zaraz zlecą się kurwy hejterzy pierdolone hipstery z wiedzą na temat, niczym słuchacze konkwisty czy legionu.
Gość miał zniszczoną psychikę przez despotycznego ojca i zahukaną matkę. Zrobił karierę za smarkacza i nie potrafił tego później udźwignąć.
Stał się zniewieściały i podatny wpływom ludzi, którzy go wykorzystywali jak tylko mogli.
Ponoć miał awersję do kobiet i ciągoty do dzieci. Ale tylko ponoć, bo za rękę go nikt nie złapał.
PS
Polskim MJ była Violetta Villas.
Stał się zniewieściały i podatny wpływom ludzi, którzy go wykorzystywali jak tylko mogli.
Ponoć miał awersję do kobiet i ciągoty do dzieci. Ale tylko ponoć, bo za rękę go nikt nie złapał.
PS
Polskim MJ była Violetta Villas.
Po co wrzucasz tu ta zakłamaną stacje? Przecież TVN kłamie.
MJ Nigdy nie był Pedofilem,wszystkie te oskarżenia były wyssane z dupy.Nawet MJ chciał w Polsce wybudować park rozrywki ale oczywiście jak to w Polsce nie mogli dołożyć trochę samorząd,czy tam województwo i nic nie wybudowali przez Polaków oczywiście. A Polska mogla by być przez ta budowę trochę znana więcej niż jest teraz.
Libertinus napisał/a:
Po co wrzucasz tu ta zakłamaną stacje? Przecież TVN kłamie.
Tak, na pewno TVN ma kurewski interes w tym, by wymyślać motywy z Michaelem Jacksonem.
Poduszka na którą się zbryzgał...
Zapewne w każdym kraju coś takiego puszczali "Michael obleciał 5 razy cały świat, ale Polska,Afganistan,Rumunia..."
Ludzie dotykali wąchali tą pościel, obmacywali, Ci dotykają poduszkę, może i tulą się do niej a on może sobie zwalił kapucyna na to... Fuj!
Czy wy kurwa ludzie ochujaliście ? Po jakiego wacka trzymac głupią poduszke... Rozumiem płyte z autografem, stroje z koncertow itp. a oni ja trzymaja jakby to klejnoty korrone były.
Cytat:
@up
Jeden,który ma pojęcie Brrro. Zaraz zlecą się kurwy hejterzy pierdolone hipstery z wiedzą na temat, niczym słuchacze konkwisty czy legionu
I co prowokujesz pajacu
Ciekawy materiał. Z tym zamkiem to aż mnie zatkało, nie miałem pojęcia!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów