📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś z Akademii Policyjnej co naśladuje różne dźwięki.
pamiętam, filmik chyba z 2012 roku, większość obecnych użytkowników portalu potrafiła już wtedy się zesrać do nocnika
~phrontch napisał/a:
pamiętam, filmik chyba z 2012 roku, większość obecnych użytkowników portalu potrafiła już wtedy się zesrać do nocnika
To miłe z Twojej strony, ale chyba przeceniasz umiejętności co niektórych.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
@pro_avenger
Matula założyli internety na wakacje za 500+ na ciebie...?
Nie, zbanowali mi konto.
ja pierdolę, ile razy jeszcze ktoś to wygrzebie?
Moim zdaniem nic nadzwyczajnego, normalna gra na klasycznej gitarze. No ale, kto co lubi.
Może w końcu dodacie możliwość wystawiania ujemnych piw, by takie gówna uśmiercać z miejsca?
To przyniosłoby więcej szkody niż pożytku.
kokz666 napisał/a:
Może w końcu dodacie możliwość wystawiania ujemnych piw, by takie gówna uśmiercać z miejsca?
I karne kutasy za każdy miesiąc bez dodanego tematu i malkontenctwo.
Oglądałem do końca czekając kiedy mudrzyn gitarę postanowi podpierdolic a tu taki huuu... Na harda to admin daj!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów