18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kolejną kompromitację w świecie mieszanych sztuk walki zaliczył samozwańczy profesjonalny zawodnik MMA, Michael Piszczek (1-4). Polak przegrał na gali Raged UK MMA 4 z niepełnosprawnym Dave’m Llewellynem (3-0) przez nokaut w pierwszej rundzie. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że Anglik jest niepełnosprawnym zawodnikiem, który nie ma przedramienia.

Piszczek przegrał pojedynek po ciosach w parterze zaledwie 35 sekund po rozpoczęciu walki.

No idiota
Zgłoś
Proximite 2016-06-06, 14:44 8
"Anglik"? :o To chyba mu się coś pojebało i nie tą flagę wziął.

Najważniejsze to nie zdziczeć i serce mieć przynajmniej brudne.
Zgłoś
nowynick 2016-06-06, 14:50 3
przegrać z kaleką o ksywce z bajki Disneya?
Zgłoś
Chilly 2016-06-06, 14:53 20
przeciez widac bylo ze sie podlozyl dajcie spokoj
Zgłoś
Scartabelli 2016-06-06, 15:00 12
Mógłby chociaż ten dureń nazwisko i obywatelstwo zmienić żeby rodakom wstydu nie przynosić...
W ogóle taka walka to chała jakaś, wygrasz to wyjdzie że lejesz niepełnosprawnych, przegrasz to znowu wyjdziesz na piz**. Co za idiota wpadł na pomysł organizowania tego.
Zgłoś
SzatanskaDupa500 2016-06-06, 15:06
ee ee Panie! gdzie tym kikutem po potylicy!

i nie ma to jak poklepanie sie po ramionach po fakerze
Zgłoś
złychuj 2016-06-06, 15:18 7
Chciał kalece założyć dźwignie na prawy nadgarstek a dostał luja ogłuszacza kikutem.
Zgłoś
crossdressphyxia 2016-06-06, 15:51 95
Kto w ogóle organizuje walkę gościa bez ręki z gościem, co ma ręce obie? Przypuszczam, że zwycięzca przed walką stwierdził, że zwycięstwo by mu było na rękę, ale nie da sobie ręki uciąć, że wygra. Chociaż miał informację z drugiej ręki, że przeciwnik jest słaby, więc potajemnie zacierał ręce z radości. Na pewno wszyscy trzymali za niego kciuki, a po zwycięstwie rozległy się gromkie brawa.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
xoludus 2016-06-06, 16:07 12
ale ten kolo z kikutem powinien mieć rękawice na owym kikucie, bo tak dostac z takiego bolca to jak dostać z łokcia. A z resztą co mnie obchodzą jakieś pedały walczące i przytulające sie w gatkach przed meska publicznoscia, która lubi ogladac spoconych pół nagich mężczyzn.
Zgłoś
d................t 2016-06-06, 16:20
Ja pierdolę, kikutkiem go znokautował, co za wstyd...
Zgłoś
janlew 2016-06-06, 16:22 2
Czemu on nie na rękawicy na tym kikucie?
Zgłoś
SPAWACZ-UNIGRUNT 2016-06-06, 16:24
Dobrze, że flagi Polski nie złapał po walce jak tamten z kikutem swojego kraju.
Zgłoś
nynek345 2016-06-06, 18:27
Cytat:

samozwańczy profesjonalny zawodnik

I dlatego przegrał
Zgłoś
Szulcu 2016-06-06, 20:19
Ja tam widzę wile kalek.. Dwie w klatce i kaleki umysłowe na widowni.

"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Zgłoś
MajkelT 2016-06-06, 20:54
Koleś z kikutem ma 3;0 . A ten PIszczek? Myslalem ze to ten z Dortmundu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów