📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, to to nie była gra?!
prdał do pedała:
- Bob, wytatuowałem sobie Twoje imię na tyłku. Na jednym pośladku B i na drugim B.
- Bob, wytatuowałem sobie Twoje imię na tyłku. Na jednym pośladku B i na drugim B.
zerodwadwa napisał/a:
Kurwa, to to nie była gra?!
No to niby mial byc interfejs dla niepełnosprytnych
" czyli ułatwienie w Windowsie 95" Dzieki! Mecze sie z tym juz 17 lat... Teraz bede na czasie.
Pamiętam ile się nawkurwiać trzeba było żeby zainstalować w tym niezwykłym systemie jakiś sprzęt. Z instalowania karty dźwiękowej (Yamaha OPL3 ISA PnP) zrobiła się przygodowa całonocna batlia, (do której dołączył kumpel, potem sąsiad kumpla, potem stary i jego kumpel), żeby ostatecznie w gierkach usłyszeć 8bitowe pierdzenie przy 22050Hz .
Win95 to nie był system, to był stan umysłu...
Win95 to nie był system, to był stan umysłu...
Hiroshima '45, Czarnobyl '86, Windows 95...
Eee ta,. 95 dobra wersja byłą.
Pamięta ktoś ME?
Pamięta ktoś ME?
Anaal Nathrakh napisał/a:
Eee ta,. 95 dobra wersja byłą.
Pamięta ktoś ME?
Ja pamiętam... System przejściowy(wg. mnie) pomiędzy 98 a XP. Efekt? chujowizna na całej linii zawieszał się co pewien czas, sterowniki jak się zainstalowały to i tak błędnie działały.
>>Kliknij! <<
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów