📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja pierdole i po co im ten telefon? Przecież w dzisiejszych czasach namierzenie/zablokowanie zajebanego telefonu nawet bez pomocy policji zajmuje 3 minuty i to nawet w jakimś wypizdowie w Brazylli. Oni chyba są po prostu tak głupi że zajebią ci wszystko co się świeci, nie ważne czy telefon czy $ czy torebkę.
modoc napisał/a:
kask przynajmniej ma
wymiana barretowa
Wymiana barterowa. Byłeś blisko.
Piwko dla babci chociaż szkoda ryzykować życie. Z drugiej strony w jej wieku to już można
Piwko dla babci chociaż szkoda ryzykować życie. Z drugiej strony w jej wieku to już można
Za stara jestem żeby umierać a masz w łeb chamie jeden
Kurakk napisał/a:
Ja pierdole i po co im ten telefon? Przecież w dzisiejszych czasach namierzenie/zablokowanie zajebanego telefonu nawet bez pomocy policji zajmuje 3 minuty i to nawet w jakimś wypizdowie w Brazylli. Oni chyba są po prostu tak głupi że zajebią ci wszystko co się świeci, nie ważne czy telefon czy $ czy torebkę.
Poza tym to może być jakiś smartfon z Lidla o wartości mniejszej niż ten kask...
Ktoś tu widzę wypowiada się na temat Br nie mając pojęcia jak tam faktycznie jest z szeroko pojęto infrastrukturą sieci oraz służbami która za to odpowiadają. Nie można tego porównywać do żadnego europejskiego kraju nawet ukrainy, gigantyczny obszar i slamsy w każdym mieści/wiosce/osadzie. Tam się zdarzają morderstwa za 10 reali a co dopiero telefon.
Coordinator napisał/a:
Poza tym to może być jakiś smartfon z Lidla o wartości mniejszej niż ten kask...
Przypuszczam, że kask też jest z Lidla, więc to tak nie działa.
Kask i tak pewnie kradziony więc żadna strata dla niego.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów