Na pewno są tu zwolennicy mieczy i są też pewnie gracze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W ten projekt włożyli chyba najwięcej pracy i serca, ale na rynku są w ofercie jeszcze lepsze kopie tego miecza. Ogólnie fajna sprawa, chciałbym taki powiesić sobie na ścianę, ale jeszcze nie jestem bogaty ;D
Kurwa, kiedyś napierdalali 3 tygodnie w stal, pare razy hartowane, nakurwianie po kowadle, piękna broń.
Teraz mają mechaniczne młoty, chuj w to. Nie podoba mi się.
Teraz mają mechaniczne młoty, chuj w to. Nie podoba mi się.
wszystko pięknie ale czemu nigdy nie widziałem nic fajnego.. polecał bym zrobić sword of damascus z lineage, a zangetsu który był kilka odcinków temu mogli by lepiej zrobić a nie tak na pałę.. też połowa ich mieczy to jak jakiś dildos się telepią.. może by Trollskiego zaciągnąć do czegoś takiego?
Jakie "for the HORDE"!??
Powinni powiedzieć "ostrze mrozu jest głodne".
Powinni powiedzieć "ostrze mrozu jest głodne".
Ci ludzie maja niesamowity talent. Chciałbym tak umieć, ale jestem lewy.
chujowy sposób produkcji ostrza z jednego kawałka stali chujowej jakosci reszta moze byc
Kurwa...10 razy błagałem w komciach zeby ten cieć zrobił ostrza Illidana...a tu wykurwa to gówno , dramat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów