📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:17
🔥
Najlepszy przyjaciel człowieka
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bobicker napisał/a:
Ktoś powie co to może być?
Nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się że to kibel, tak na 95% to jest kibel i coś w nim pływa.
Jak laska "wysrała" płoda czy co to Ty po c🤬j leziesz do babskiego kibla???. Pedzio jesteś jakiś czy LGBT QWERTYUIOP+ czy co???.
swampman napisał/a:
tak. cos rozowego
Jelito nie odpada. Nie wychodzi ot tak. Jutro wrzucę na harda co wyszło z kobiety po stosunku jak się wyrobię z robotą

swampman napisał/a:
tak. cos rozowego
Jelito nie odpada.
Bobicker napisał/a:
Ktoś powie co to może być?
czytać nie umiesz? to jest kawałek jelita
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie