Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Miejsce w autobusiE
Areczos • 2015-03-27, 20:25
Wchodzi kobieta do autobusu i od razu siada na miejscu dla inwalidów, wszyscy pasażerowie oburzeni pytają się czemu zajmuje to miejsce skoro wygląda na całkiem zdrową. Na co kobieta odpowiada że nie dawno zmarł jej mąż.
- No dobrze – mówi jeden z pasażerów – bardzo mi przykro, ale jakie to ma znaczenie?
- A bo wie pan? bez chuja to jak bez ręki
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lokalnywatażka 2015-03-28, 0:34 3
Najlepsze jest to, że w głębi serca każda kobieta zadje sobie sprawę z prawdziwości takiego stwierdzenia...
Zgłoś
BongMan 2015-03-28, 12:30 15
- Proszę pana! To miejsce dla niepełnosprawnych!
- Mam zespół Tourette'a, kurwo!
Zgłoś
Yoka_Brotherrr 2015-03-28, 22:41
w autobusach nikt nie patrzy co to za miejsce... aby poliki posadzić i panuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"
Ci bardziej kulturalni ustąpią miejsca starszej osobie, a reszta łeb w drugą stronę i w myślach "płaciłem za bilet więc mi się miejsce należy"
Zgłoś
Rizwan 2015-03-28, 22:43
A kierowca wstał i zaczął klaskać...
Zgłoś
fart0wny 2015-03-28, 22:48 6
Yoka_Brotherrr napisał/a:

w autobusach nikt nie patrzy co to za miejsce... aby poliki posadzić i panuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"
Ci bardziej kulturalni ustąpią miejsca starszej osobie, a reszta łeb w drugą stronę i w myślach "płaciłem za bilet więc mi się miejsce należy"

Pierdolisz jak poparzony. Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją w której osoba starsza, prosząca o ustąpienie miejsca dostałaby odmową prosto w twarz. Abstrahuję od sytuacji w której jakaś stara kurwa nie potrafi grzecznie poprosić o zwolnienie miejsca - wtedy niech taka stoi i patrzy tym swoim zawistnym wzrokiem.

Zresztą jeśli jedyne wolne miejsce to miejsce przeznaczone dla inwalidów, których de facto w danym autobusie nie ma to po chuj ma się "marnować"? Jeśli wszedłby (lub wjechał ) ktoś niepełnosprawny to stawiam piwo, że miejsce by się automatycznie zwolniło.
Zgłoś
Yoka_Brotherrr 2015-03-28, 22:56
fart0wny napisał/a:

Pierdolisz jak poparzony. Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją w której osoba starsza, prosząca o ustąpienie miejsca dostałaby odmową prosto w twarz. Abstrahuję od sytuacji w której jakaś stara kurwa nie potrafi grzecznie poprosić o zwolnienie miejsca - wtedy niech taka stoi i patrzy tym swoim zawistnym wzrokiem.

Zresztą jeśli jedyne wolne miejsce to miejsce przeznaczone dla inwalidów, których de facto w danym autobusie nie ma to po chuj ma się "marnować"? Jeśli wszedłby (lub wjechał ) ktoś niepełnosprawny to stawiam piwo, że miejsce by się automatycznie zwolniło.

widocznie w dupie byłeś i gówno widziałeś. To, że w PKSie na Twojej wiosce tak się nie zdarza, to nie znaczy, że wszędzie tak jest. pozdro.
Zgłoś
Gott-mit-uns 2015-03-28, 23:07
fart0wny napisał/a:

Jeśli wszedłby (lub wjechał ) ktoś niepełnosprawny to stawiam piwo, że miejsce by się automatycznie zwolniło.

Nie w każdym autobusie jest katapulta.
Zgłoś
T0B1 2015-03-29, 10:31
Yoka_Brotherrr napisał/a:

Jak ktoś bardzo potrzebuje to niech łaskawie się odezwie i poprosi. Czasem autobus jest tak zapchany, że tylko się burdel niepotrzebnie robi jak ktoś chce zagrać na dżentelmena.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
bananaking 2015-03-29, 11:37
Prosić o miejsce? Toż to kurwa jak żebractwo. To osoba siedząca powinna się wykazać przyzwoitością i zapytać - często widzę przypadki, kiedy ktoś po prostu dziękuje i odmawia. Żebractwo nie jest przyzwoite - jest poniżające. Wy się dziwicie, że potem wolą jęczeć jakie to skurwole w tych autobusach, że miejsca nie chcą ustąpić? Jeśli ludzie reprezentują sobą podejście "A stoisz to stój, nie prosisz się to widocznie Ci wygodnie stara kurwo, nie będę Ci łaski robił" to to jęczenie nie jest bezpodstawne.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem