📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja pierdole kapiel w fekaliach. Bezcenne kurwa.
Całkiem nieźle im się powodzi
Ja pierdole. Ludzie srają rzygają sikają. Psy ludzi wyprowadzają a tu powódź i się kąpią
markop4321 napisał/a:
Ja pierdole kapiel w fekaliach. Bezcenne kurwa.
wolfik990 napisał/a:
Ja pierdole. Ludzie srają rzygają sikają. Psy ludzi wyprowadzają a tu powódź i się kąpią
Założę się że latem jeździcie nad morze, jakąś rzekę czy jezioro i wtedy wam nie przeszkadza że woda ma skład z grubsza taki sam jak ta na filmiku.. hipokryci
sebastiaann napisał/a:
Założę się że latem jeździcie nad morze, jakąś rzekę czy jezioro i wtedy wam nie przeszkadza że woda ma skład z grubsza taki sam jak ta na filmiku.. hipokryci
chyba cie pojebalo
Jakie kurwa chłopaki!
Mój Mielec taki piękny
Widzisz i nie grzmiszCytat:
Ochujałeś? Porównujesz wodę powodziową która wypłukuje szamba, śmieci, gówna z trawnika, cały syf z ulic itd. do wody z jezior które często są badane pod względem zdatności do kąpieli?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów