Chłopaki z Chyszowa umilają podróż autobusem miejskim.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne, zabawne i nikomu nie przeszkadzają tym co robią, nic nie niszczą itp, pozytywnie!
Troche im nie wychodziło ale pozytywne chłopaczki a nie wandale piwko
gdybym jechał z nimi tym autobusem, to pewnie sam bym się cieszył, że jest jeszcze ktoś z jajem w tym smutnym jak pizda mieście, ale jako że jestem sam w ciepłym domku, przed komputerem, a rodzice sobie gdzieś poszli to trochę sobie pohejtuje
zawodnik na 3 pozycji, niestety do wyjebonga z ekipy.
od 25 sek
tu przykład ekipy, która cała jest do wyjebania (także w celi)
od 25 sek
tu przykład ekipy, która cała jest do wyjebania (także w celi)
przednia zabawa, naprawdę...
-.- już bym kurwa wolał gonić krople po szkle
-.- już bym kurwa wolał gonić krople po szkle
pkh napisał/a:
Fajne, zabawne i nikomu nie przeszkadzają tym co robią, nic nie niszczą itp, pozytywnie!
No nie wiem, nie wiem - widać, że powodują jakieś drgania, jeszcze tramwaj gotów w shimmy popaść i nieszczęście gotowe.
Trochę chujowo na zakrętach się składali, co owocowało mniejsza prędkością, ale ogólnie było nieźle.
przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda mieście.
Ja to chyba jestem ponurakiem i na trzeźwo nie bawi mnie to w ogóle
5 lat temu i jeszcze niz to gowno studentów ogolnie slaba beka na prawde mozna pod wszystko to podpiac.
to moze stane na przystanku autobusowym w pozycji jakby ktos mial mi podac tyczke? ha ha ha
bardziej by bylo smieszne jakby rozpedzali sie jak do skoku w dal i wskakiwali pod pociag
to moze stane na przystanku autobusowym w pozycji jakby ktos mial mi podac tyczke? ha ha ha
bardziej by bylo smieszne jakby rozpedzali sie jak do skoku w dal i wskakiwali pod pociag
Zaprawdę, w chuj śmieszne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów