Kolejna składanka od CS. Różne różniaste sytuacje. Taka składanka z minionego tygodnia + trochę nowości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I jak zwykle najgłupszy że wszystkich murzyn
Oglądasz... wiesz, że inni też mają zjebany dzień, zakładasz komżę i służysz do mszy, służyć po mszy i dostajesz batonika... wafelek Grzesiek bo tak ma na imię proboszcz. Czujesz to? Ruchają cię by potem jeszcze raz wyruchać wafelek zamiast batonika...
Oglądasz... wiesz, że inni też mają zjebany dzień, zakładasz komżę i służysz do mszy, służyć po mszy i dostajesz batonika... wafelek Grzesiek bo tak ma na imię proboszcz. Czujesz to? Ruchają cię by potem jeszcze raz wyruchać wafelek zamiast batonika...
To może powiedz rodzicom, że juz nie chcesz służyć w komży
Mr_Manowar napisał/a:
To może powiedz rodzicom, że juz nie chcesz służyć w komży
rodzice nie rzyjom
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów