Jak bym miał taka babe to bym jej kazał zapierdalać ze śmieciami codziennie.
A ja tam bym nic nie kazał bo bałbym się wpierdolu
Jebana szmata chciała go tam wyśmiać, a sama wygląda paskudnie. Dziewczyny są seksi jak ćwiczą fitnes, kardio, delikatnie pracują nad sylwetką a nie pompują łapy. Jak bym miał taka babe to bym jej kazał zapierdalać ze śmieciami codziennie.
to niezly szczurek z ciebie musi byc skoro wyniesienie smieci to dla ciebie nie mały ciezar...a mi sie podoba ta dupencja
Przecież obydwoje byli podstawieni. To jest jak wrestling - udawane ale sprawia ludziom radość. Najzabawniejsze akcje na trybunach w USA są zainscenizowane.
Ale to akurat było całkiem spoko, wyszło dosyć naturalnie.
Jebana szmata chciała go tam wyśmiać, a sama wygląda paskudnie. Dziewczyny są seksi jak ćwiczą fitnes, kardio, delikatnie pracują nad sylwetką a nie pompują łapy. Jak bym miał taka babe to bym jej kazał zapierdalać ze śmieciami codziennie.
A tam pierdolisz zajebista jest
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów