📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Obawiam się że większość zagłosuje na PiS żeby nie wygrało PO.
Kto by kurwa nie wygrał i tak będzie szambo. Z jednej strony, nie iść na wybory to głupota, a z drugiej? Na kogo niby ma Polski obywatel głosować, skoro żadna partia nie jest w stanie wywiązać się z obietnic, czy spełnić swój program wyborczy. Poza tym, ludzie pójdą głównie na wybory, nie po to, żeby WYBRAĆ partię rządzącą, tylko nie dopuścić jednej z dwóch głównych do wygranej. Bo tym się rządy PO nie podobają, a tych wkurwia cały PIS, bo to błazny. Temu krajowi jest potrzebna rewolucja żeby się wszystko zmieniło, ale jeżeli dojdzie do takiej rewolty, to zapewne powtórzy się historia i dokona się znów rozbiór Polski, z tym, że zamiast kilku państw, będzie to JEDNO, pod szyldem WIELU- Unia Europejska. A wtedy to pizda będzie zupełna.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
...oczywiście jeśli chodzi o wybranie pierwszego, którego powiesi się za jaja na latarni
Smutne kurwa za komuna każdy miał prace ,przemysł jaki był taki był a teraz ech kurwa szkoda gadac .W Polsce musi się odbyć rewolucja lub wszyscy stąd wyjada i Tusk lub inny baran który w przyszłości zostanie premierem sam wyjedzie lub palnie w sobie w łeb
Po prostu głosować powinni jedynie ludzie z wyższym wykształceniem powiedzmy od tytułu doktora. A nie jakieś kurwa wyprane z mózgu stare dewotki i gówniarzeria po 18 lat i wielcy dorośli poszli głosować na Palikota bo im marychę obiecał.
jak macie glosowac na sld, po, pis jakiegos palikota czy inne odlamy pisu czy czegos, to nie glosujcie wogole, bo oni wszyscy mieli swoja szanse i wszyscy w chuja polecieli i to nieraz.
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
PIS to nie prawica, nie wiem skąd to się wzięło i przyjęło. Krzyknął parę pustych haseł, by znaleźć tam jakieś poparcie i tak zostało wpojone ludziom, gdzie to się mija z prawdą.
Bylem na wszystkich wyborach od ukonczenia pelnoletnosci. Chodze, oddaje karte z zakreslonymi wszystkimi kratkami (bo puste mozna uzupelnic) z dopiskiem ze zaden z kandydatow nie jest godny zaufania, jak i system wyborczy. Zdaje sobie sprawe, ze nic nie zmienie. Ale wyobrazcie sobie, ze ida wszyscy na wybory, i 40% to glosy niewazne. I juz ktos, kto rzeczywiscie moze tu cos zmienic (bo ja sie za taka osobe nie uwazam) widzi ze jest wiele osob ktore zaglosowaloby na jakas partie, tylko jest jeden wielki chuj.
No i dodam tylko: jednomandatowe okregi wyborcze.
No i dodam tylko: jednomandatowe okregi wyborcze.
Póki europa dalej bedzie się trzymać dupokracji, to dalej będzie upadać!!
Na tylu ludzi tylko jedna osoba odpowiedziała KNP, więc dalszy rozwój europy i Polski oceniam na stracony!!
Na tylu ludzi tylko jedna osoba odpowiedziała KNP, więc dalszy rozwój europy i Polski oceniam na stracony!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów