Jeśli po ostatnim odcinku zaciekawiła was Japonia to teraz odcinek o wynajęciu mieszkaniu w Tokio wraz z cena
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Jeszcze by średnie zarobki podał, to można by ocenić czy to drogo,czy tanio
Niech spierdala reklamować orenżadkę "symbol Polski" za 4 zł za buteleczkę dla hipsterów.
Masz ciszę i spokój w życiu, osiągnąłeś stabilizację, robisz sobie spokojnie po 8 godzin dziennie ale przenosisz się do Tokio bo chcesz więcej zarabiać = żeby mieć pracę w centrum musisz też mieszkać w centrum = nie stać cię na mieszkanie w centrum = dlatego kupujesz coś na przedmieściach = musisz sobie kupić samochód bo masz za daleko do pracy = nie stać cię na garaż (a o postoju na ulicy możesz tylko marzyć) = spędzasz 2-3 godziny dziennie w korkach i na szukaniu taniego miejsca parkingowego = decydujesz się na wynajem czegoś małego w centrum żeby nie spędzać 1/3 swojego życia w samochodzie w korku, twoja rodzina dalej mieszka na przedmieściach = nie stać cię na opłacanie dwóch mieszkań, musisz się przenieśc do jeszcze lepszej pracy jeszcze bardziej w centrum = lepsza praca się znajduje ale żeby tam dojechać znowu musisz stać 2-3 godziny w korku więc wynajmujesz kolejne mieszkanie jeszcze bliżej centum... Budzisz się jako sfrustrowany 40sto latek z kredytami hipotecznymi obejmującymi kolejne pokolenia, który żonę i rodzinę zna tylko ze zdjęć i facebooka ale za to masz robotę w ścisłym centrum!!!
no ciekawi mnie jak chuj spedalona japonia, gratuluję zainteresowań
Dałbym sobie rękę uciąć, że wchodziłem na Sadistica - nie wiem jakim cudem wylądowałem na kwejku...
wie ktos moze czym on sie zajmuje ze chuja robi a zwiedza swiat i nagrywa filmiki?
Heh, a ja stwierdzam, że chuj wam w dupę. Chętnie spierdoliłbym do Japonii poznać ich kulturę i obyczaje oraz oderwać się od waszego bólu dupy na każdy temat, który nie polega na siedzeniu przy kompie.
każdy kto ogląda tych jutiuberów polujących na wyświetlenia jest pojebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów