18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Mietek
MichaU • 2013-09-18, 0:31
Mietek, dzielnicowy z Dąbrowy Górniczej postanowił coś zmienić w mieszkaniu i wytapetować sobie duży pokój w swoim M-3. Jak postanowił tak zrobił. Po remoncie przyszedł do Niego Staszek, sąsiad z góry:
-Miecio, aleś fajnie sobie urządził pokoik, naprawdę mi się podoba, też sobie tak zrobię! Powiedz mi tylko ile kupiłeś rolek tapety?
-Dwanaście Staszku.
-To też wezmę dwanaście.
Staszek poszedł do Castoramy, kupił dwanaście rolek tapety o gładkiej teksturze, w kolorze muślinowego turkusu, wrócił do mieszkania i rozpoczął tapetowanie. Po jakimś czasie, gdy już skończył, poszedł do Mietka:
-No, Mieciu, powiem Ci, że skończyłem, ładnie to wygląda ale coś mi się nie zgadza. Mamy taki sam metraż, powiedziałeś, że kupiłeś 12 rolek, ja zrobiłem to samo tyle, że mi zostało jeszcze pięć.
-No, mi też.

Zgłoś
B................r 2013-09-18, 0:39 55
ale figlarz z tego Mietka hehe
Zgłoś
MrKinggston 2013-09-18, 1:43 1
Przepraszam! Czy ma Pan zegarek?
-mam!

Są dni, gdy jesteś owadem. Są też dni, gdy jesteś przednią szybą samochodu.
Zgłoś
Meph1k 2013-09-18, 5:39 1
Moje miasto!
Zgłoś
Mr.Benny 2013-09-18, 6:47
Sąsiady to są chuje.

Zgłoś
Serrhol 2013-09-18, 8:30 8
msnrc napisał/a:

Staszek poszedł do Castoramy, kupił dwanaście rolek tapety o gładkiej teksturze, w kolorze muślinowego turkusu

Gay Alert !
Zgłoś
o................4 2013-09-18, 9:15 5
w kolorze muślinowego turkusu?
Są tylko 3 kolory: fajny, chujowy i pedalski
Zgłoś
beeveer 2013-09-18, 9:23 3
w castoramie nie ma problemu ze zwrotem
Zgłoś
D................s 2013-09-18, 10:36
Serrhol napisał/a:

Gay Alert !

Pewnie żona, stara jędza, mu kazała. Też tak będziesz rozkazywać swemu mężusiowi, poczekaj trochę.
Zgłoś
IjonTichy 2013-09-18, 11:08 1
Meph1k napisał/a:

Moje miasto!

Moje też, niestety.

In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/
Make us stronger in our danger/

Wishbone Ash dziffko!
Zgłoś
w................3 2013-09-18, 11:17
muślinowego turkusu - wszędzie te podteksty o szmatogłowych
Zgłoś
Wendo 2013-09-18, 11:35
To nie dowcip, to prawda...

Książki są przereklamowane. Mam jedną, więc wiem, co mówię.
Zgłoś
pm1414 2013-09-18, 16:25 1
Banananator napisał/a:

ale figlarz z tego Mietka hehe

Nielichy zgrywus
Zgłoś
piotrov 2013-09-18, 22:00
IjonTichy napisał/a:

Moje też, niestety.

ciesz się ze nie z Sosnowca

-->KLIK<--
Zgłoś
MaestroRCS 2013-09-19, 9:18
Żaden problem, w Castoramie o ile wiem przyjmują zwrot niewykorzystanych materiałów, o ile są wciąż zapakowane
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów